Life

Sorin Pușcașu de la Survivor România, luat prin surprindere de iubita lui, în direct, după ce a făcut anunțul că va deveni tată

Sorin Pușcașu de la Survivor România a fost luat prin surprindere de iubita lui. Ce își dorește Laura după ce a rămas însărcinată?
21.10.2021 | 12:58
Sorin Puscasu de la Survivor Romania luat prin surprindere de iubita lui in direct dupa ce a facut anuntul ca va deveni tata
Sorin Pușcașu de la Survivor România, alături de iubita lui, Laura. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu de la Survivor România a fost luat prin surprindere de iubita lui, Laura, la câteva zile după ce a aflat că va deveni tătic.

Fostul concurent în echipa Războinicilor în reality-show-ul de la Kanal D a fost invitat într-o emisiune de televiziune unde a vorbit despre planurile sale de viitor alături de iubită.

ADVERTISEMENT

Laura i-a spus lui Sorin Pușcașu de la Survivor România că vrea inelul de logodnă

Laura a spus că amândoi își doreau copilul pe care îl vor avea. Și-au făcut planuri să devină părinți dinainte ca Sorin să plece în Republica Dominicană.

Sorin a mărturisit că totul s-a întâmplat exact așa cum și-au dorit. Înainte ca Laura să rămână însărcinată, Sorin a întrebat-o dacă vrea să fie mama copiilor lui, aceasta fiind un fel de cerere în căsătorie.

ADVERTISEMENT

La scurtă vreme, aproximativ două luni, s-a întâmplat ca visul lor să devină realitate. După cum chiar Sorin a anunțat pe Instagram și Youtube, acesta va fi tată de băiat.

În cadrul interviului acordat pentru Wownews, Laura a reușit să-l stârnească puțin pe Sorin spunându-i că vrea cât mai repede inelul de logodnă.

ADVERTISEMENT

„Vreau inelul de logodnă. Vă spun de acum”, a spus Laura, moment în care Sorin a fost nevoit să explice de ce nu se căsătoresc încă.

Cei doi au zis că sunt hotărâți să facă nuntă. Vor cununie chiar la Biserică, dar că toate lucrurile trebuie să vină la momentul lor.

ADVERTISEMENT

Probabil că decizia lor este împiedicată și de situația sanitară din România, iar cei doi consideră că nu e momentul potrivit pentru logodnă sau nuntă.

„Dacă aș zice că da, o vom face, o vom face mâine, stric surpriza”, a spus Sorin referitor la căsătoria lor.

Cum au aflat cei doi că vor deveni părinți

Sorin și Laura au povestit apoi cum au aflat că vor deveni părinți. Vestea cea mare au aflat-o în Seychelles, unde au fost recent în vacanță.

Laurei i-au venit tot felul de pofte, după ce a trecut pe lângă o tarabă cu niște gogoși umplute cu banane. Asta i-a atras atenția lui Sorin.

„În a doua zi a zis, hai să fac un test de sarcină. Când mergeam pe drum, căutam un loc să meargă și ea la toaletă. Am intrat într-un Internet Cafe. Eu stăteam afară și fierbeam. 

Vine, intrăm în mașină. Mi-a zis: Sorine, nu sunt însărcinată. I-am zis că nu o cred, să-mi arate testul. Ea când a stat la toaletă acolo, era o singură liniuță. Când a scos testul din geantă, în mașină, erai două liniuțe”, a povestit Sorin Pușcașu de la Survivor România la Wownews.

 

ADVERTISEMENT