ADVERTISEMENT
Life

Sorin Pușcașu de la Survivor România, mesaj emoționant pentru iubita sa. “Cea mai frumoasă femeie din lume”

Iubita lui Sorin Pușcașu și-a serbat ziua de naștere, iar fostul Războinic i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă.
Autor: Anca Flondor | 20.07.2021 | 22:08
Sorin Pușcașu de la Survivor România, mesaj emoționant pentru iubita sa.
Sorin Pușcașu de la Survivor România, mesaj emoționant pentru iubita sa. "Cea mai frumoasă femeie din lume". Sursă foto: Instagram

Sorin Pușcașu și iubita sa sunt plecați într-o frumoasă vacanță romantică.  Fostul concurent de la Survivor România nu a ratat însă ocazia să-i facă Laurei o declarație de dragoste emoționantă cu ocazia zilei de naștere.

ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu și Laura se pregătesc să facă pasul cel mare. După ce s-a întors din Republica Dominicană, Războinicul și-a cerut iubita de soție.

Sorin Pușcașu de la Survivor România, mesaj emoționant pentru iubita sa

Sorin și Laura sunt mai fericiți ca niciodată, dovadă fiind fotografiile și mesajele pe care le postează. Tânăra și-a sărbătorit ziua de naștere, iar fostul concurent de la Survivor i-a scris o declarație emoționantă.

ADVERTISEMENT

“De când ai apărut în viața mea, mi-ai schimbat percepția despre tot ce mă înconjoară. Mi-ai deschis atât sufletul, cât și mintea. Faptul că este ziua ta de naștere, nu e un prilej de bucurie doar pentru tine, ci și pentru mine.

De ce? Pentru că fără tine, viața mea nu ar mai fi evoluat, nu aș fi simțit adevărata fericire și iubire.

ADVERTISEMENT

Ești cea mai frumoasa femeie din lume (așa cum zici tu că “te mint” mereu), dar nu asta e cel mai important, ci faptul ca ești cea mai minunată persoană din toate punctele de vedere!

Ai luptat pentru mine cu toate forțele tale, mi-ai arătat că ești și cea mai puternică persoană, că ești în stare să te pui zid în fața oricui vrea să îți lovească ceva drag.

ADVERTISEMENT

În final, îți urez LA MULȚI ANI și îți promit că voi da mai mult decât știu eu că pot! MERIȚI Luna mea 🌕! Semnat, Soarele tau 🌞”, i-a transmis Sorin, iubitei sale.

Laura
Laura, iubita lui Sorin

Sorin Pușcașu și-a cerut iubita în căsătorie

Laura și Sorin au o relație de 4 ani de zile. După ce a petrecut aproape 4 luni departe de iubita sa, Sorin a realizat că aceasta este cea mai importantă persoană din viața sa.

ADVERTISEMENT

La întoarcerea în țară, cum a coborât din avion Războinicul a cerut-o pe Laura în căsătorie. Cererea a fost total atipică. Sorin nu a avut un inel din aur, ci unul confecționat chiar de el. Răspunsul Laurei  venit imediat.

Chiar dacă a fost extrem de emoționată a reușit să spună “Da”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!