ADVERTISEMENT
Life

Sorin Pușcașu de la Survivor România și-a spus părerea despre Zanni, favoritul de la Faimoși. Cum o descrie pe Elena Marin, în schimb

Sorin Pușcașu, fost concurent Survivor România, și-a spus părerea depre Zanni, favoritul de la Faimoși și Elena Marin.
Autor: Dan Suta | 23.06.2021 | 13:45
Sorin Pușcașu de la Survivor România și-a spus părerea despre Zanni, favoritul de la Faimoși. Cum o descrie pe Elena Marin, în schimb
Sorin de la Survivor România și-a spus părerea despre Elena Marin. Foto: Instagram

Sorin de la Survivor România a spus despre Zanni că este un băiat muncitor și îl apreciază pentru parcursul său în competiție. Acesta a vorbit despre experiența trăită în Republica Dominicană într-un live în mediul online.

ADVERTISEMENT

Sorin a fost întrebat de nenumărate ori ce părere are despre Elena Marin, una din cele mai controversate concurente ale acestui sezon.

Războinicul a ținut să precizeze că nu a avut ocazia să o cunoască. Opinia pe care și-a format-o a fost strict din ce a auzit de la alți concurenți.

ADVERTISEMENT

Sorin de la Survivor România, despre Elena Marin: „Am văzut-o la fel ca voi”

„Am văzut-o la jocuri, la început și mie mi s-a părut că e o față extraordinară, dar după văzând multe persoane de la Faimoși care spuneau lucruri despre ea, am stat un pic și m-am gândit că același lucru era și la noi. Eu nu am trăit cu Elena 24 din 24 că să-mi dau cu părerea..

Nu știu cum e ea, poate ei au dreptate. Poate voi aveți dreptate. Eu am văzut-o la fel că voi, poate voi ați văzut-o mai bine decât am văzut-o eu pe Elena în competiție”, a precizat Sorin Pușcașu.

ADVERTISEMENT

Sorin a vorbit și despre Zannidache și Alin Sălăjean. Despre cântăreț a spus că îl vede sigur în finală. Singurul impediment ar fi să nu se accidenteze pe ultima sută de metri.

L-a acuzat pe Alin Sălăjean de lașitate

Despre fostul lui coleg, Alin, nu are cuvinte tocmai laudative. Sorin l-a acuzat voalat pe clujean de lașitate. A spus că nu a avut curajul să îi spună în față anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Bărbatul s-a arătat destul de deranjat de faptul că Alin a profitat de faptul că el era în competiție și l-a lovit în mediul online. Pușcașu a spus că el nu ar face niciodată asta cu un concurent, chiar dacă îi este antipatic.

Fostul războinic este de părere că atunci când te supără ceva este bine să îi spui omului în față, mai ales când se află într-o competiție și nu se poate apăra.

ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu a părăsit competiția Survivor România la recomandarea medicilor, în urma anumitor probleme apărute de la supraefortul de pe trasee.

Imediat după ce a ajuns în țară, războinicul a devenit tot mai plăcut de publicul larg. Le-a dat ocazia să îl cunoască mult mai bine decât în competiție.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!