Life

Sorin Pușcașu de la Survivor și iubita lui, Laura, au făcut marele anunț! Cei doi sunt în culmea fericirii

Sorin Pușcașu de la Survivor și iubita lui, Laura, sunt pregătiți să facă pasul cel mare în relația lor, dar nu așa cum își imaginează lumea.
25.05.2021 | 16:30
Sorin Puscasu de la Survivor si iubita lui Laura au facut marele anunt Cei doi sunt in culmea fericirii
ADVERTISEMENT

Sorin de la Survivor și Laura sunt împreună de 4 ani, iar relația lor este mai sudată ca niciodată după ce băiatul a stat mai bine de 4 luni departe de partenera sa.

Experiența de la Survivor România l-a făcut pe războinic să realizeze că Laura este femeia vieții sale. Când a plecat în Republica Dominicană nu era în relații foarte bune cu ea, dar acolo a început să îi ducă dorul.

ADVERTISEMENT

Cei doi au lămurit de ce erau certați în momentul în care Sorin a acceptat oferta de la Kanal D. Cei doi locuiseră mult timp la Londra, iar Sorin nu își mai dorea să ajungă în Marea Britanie.

Sorin Pușcașu de la Survivor și Laura, confesiuni despre relația lor. Vor să devină părinți

Laura și-ar fi dorit să se întoarcă acolo, iar aceasta a fost prima mare divergență dintre cei doi. În cele din urmă, după patru luni separați, cei doi au ajuns la concluzia că vor rămâne în țară.

ADVERTISEMENT

Sorin și Laura au oferit câteva detalii intime despre relația lor la Teo Show și au făcut un anunț important: își doresc foarte mult un copil.

Sorin i-a oferit deja inelul de logodnă iubitei sale, însă ea e reticentă cu privire la căsătoria cu acte.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare că atunci când avem siguranța asta poate ne relaxăm și n-o să fim atenți unul cu celălalt. Nu știu să explic foarte bine. Semnătura aia să fiu eu soția lui… o să se relaxeze și n-aș avea eu atenție”, a motivat Laura de ce nu este înnebunită după căsătorie.

Pățania prin care a trecut Laura după ce a primit inelul

Laura a povestit o peripeție prin care a trecut, care l-a impresionat foarte mult pe Sorin. Aceasta a pierdut la un moment dat inelul primit de la iubitul ei, la un restaurant libanez din Capitală unde au luat masa.

ADVERTISEMENT

Laura a început să plângă foarte tare, iar Sorin nu înțelegea de ce plângea atât de mult după un inel. Când a aflat motivul, acesta a înțeles-o: voia ca respectivul inel să i-l dea mai departe fetiței pe care o vor avea împreună.

În cele din urmă, Laura a recuperat inelul respectiv. Oamenii de la restaurant știau cine e Sorin și i-au scris pe Instagram că iubita lui a pierdut ceva.

 

ADVERTISEMENT