Life

Sorin Pușcașu le apără pe fetele de la Survivor România: „Nu este corect să sară în halul ăsta pe ele”

Sorin Pușcașu le-a luat apărarea fetelor rămase în competiția Survivor România. El a afirmat că nu este corect modul în care sunt atacate de băieți.
03.07.2021 | 10:35
Sorin Puscasu le apara pe fetele de la Survivor Romania Nu este corect sa sara in halul asta pe ele
ADVERTISEMENT

Fostul Războinic a vorbit despre situația creată între concurenții care au rămas în Republica Dominicană. Acesta a explicat că nu i se pare normal modul în care cele Elena și Maria sunt puse la zid.

Sorin consideră că, de multe ori, fetele sunt dezavantajate. Despre compețiție, fostul concurent a subliniat că nu este una de atletism sau despre cine ajunge primul.

ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu le apără pe fetele de la Survivor România: „Nu este corect să sară în halul ăsta pe ele”

„Ieri, când am văzut astea e individuale (n.r. – probele) am zis că nu este corect, pentru că fetele sunt în dezavantaj. Dar se pare că nu, sunt la egalitate, chiar mai bine,” a mărturisit Sorin, amuzându-se de situație.

„Așa cum am spus de atâtea ori, competiția asta nu e atletism, nu e despre cine ajunge primul, chiar dacă unele fete ajung înaintea băieților, dar este important cum dai la final. Felicitări!,” a spus fostul concurent.

ADVERTISEMENT

El a povestit că a auzit că au fost acuzații cu privire la randamentul fetelor, că ele ar fi sub nivelul mediu al competiției. Nu a fost foarte încântat de acest lucru.

„Pot spune că toți au complotat împotriva fetelor și a fost un gest destul de slab, din punctul meu de vedere. Nu pot să zic că ei sunt sfinți toți (n.r.- băieții), cum nici ele nu sunt (n.r.- fetele) și nu este corect să sară în halul ăsta doar pe ele,” a declarat acesta.

ADVERTISEMENT

„Adică ar trebui să mai se uite și la ei în ogradă. Pot să zic că le felicit pe fete. În seara asta le-au dat o lecție,” a adăugat.

Sorin, acuzat că ține cu fetele

Fostul Războinic a precizat că nu ține cu fetele. El a subliniat că nu are niciun favorit în competiție în acest moment și doar comentează ce se întâmplă la Survivor de la episod la episod.

ADVERTISEMENT

Sorin a menționat că face precizările în contextul în care a văzut tot mai multe comentarii în acest sens pe rețelele de socializare și chiar a primit mesaje în privat.

„Consider că greșiți cumva, pentru că voi spuneți că fetele au un avantaj, că dau puțin mai din față și că au mai mulți saci”, le-a transmis acesta internauților.

„Să știți că treaba asta se întâmpla și atunci când jucam pe echipe. Fetele întotdeauna jucau cu un pas în fața noastră atunci când aveam finalul și aveau mai mulți saci, dar, pe lângă asta, puteți să vă gândiți la avantajul băieților. Mie nu mi se pare corect ca băieții să plece în același timp cu fetele. Ei sunt mult mai rapizi, vor ajunge înainte și vor avea timp să arunce de mai multe ori. Așa că, gândiți-vă, avantajul s-ar putea să fie mai mult la băieți,” a explicat Sorin.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde