Fotbal intern

Sorin Răducanu, fost candidat la președinția FRF, declarații dure înainte de derby: ”Joacă două clone între ele!”

03.10.2019 | 09:55
Sorin Raducanu fost candidat la presedintia FRF declaratii dure inainte de derby Joaca doua clone intre ele
ADVERTISEMENT

Fostul candidat la președinția Federației Române de Fotbal în 2014, Sorin Răducanu, a făcut câteva declarații dure înainte de derby-ul FCSB – Dinamo București, din etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1. Fostul jucător al ”câinilor” consideră că acest meci nu mai pote fi numit derby, deoarece se dispută între două ”clone”.

Sorin Răducanu, fost candidat la președinția FRF, declarații dure înainte de derby: ”Cele două echipe n-au conducere profesionistă”

”Pentru mine, meciul acesta este unul oarecare. Joacă două clone între ele! Trupa aia a lui Gigi Becali nu e Steaua, iar la Dinamo e la fel. Adevărata echipă Dinamo e a Ministerului de Interne, asta din Liga 1 a rămas doar o clonă. Dacă CS Dinamo i-ar da în judecată pe cei care zic că au brandul echipei de fotbal, ar câștiga la pas! Actuala Dinamo nu are nicio treabă cu formația care a jucat în Ștefan cel Mare”, a declarat Sorin Răducanu înaintea derby-ului.

ADVERTISEMENT

”În plus, cele două echipe n-au nici conducere profesionistă la vârf. Pe Gigi Becali, a spus-o chiar el, nu-l interesează decât banii, iar Ionuț Negoiță nu știu de ce s-a băgat, că nu le are deloc cu fotbalul. E și el un Gigi mai mic, visa, probabil, că va face bani din această afacere”, a mai spus fostul candidat la președinția FRF pentru Libertatea.

Florin Tănase într-un duel aerian cu Deian Sorescu la meciul Dinamo – FCSB

”Fotbalul nostru duce lipsă de antrenori”

”Unii dintre actualii jucători ai celor două echipe au sămânță bună pentru că țara asta produce mereu talente. Însă, fotbalul nostru duce lipsă de antrenori. Avem talente, dar e ca la vie, dacă nu o îngrijești ca lumea, nu rodește așa cum ar trebui. Când eram copil, nu dormeam o săptămână înainte de un Dinamo – Steaua. Abia aștepatm meciul, eram cu Dinamo trup și suflet. Ambele echipe aveau fotbaliști adevărați, mult peste ce e acum în România”, a afirmat Sorin Răducanu.

ADVERTISEMENT

Partida FCSB – Dinamo București, din etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Marea speranță a ”câinilor” pentru acest derby este Dusan Uhrin, antrenorul ceh având  o singură înfrângere în cele șase meciuri în care i-a întâlnit pe ”roș-albaștri”.