Life

Sorin Rus de la Casa Iubirii a făcut deja victime! O vedetă TV a pus ochii pe el: ”Îl voi aștepta acasă”

Sorin Rus este unul dintre concurenții emisiunii Casa Iubirii de la Kanal D, tânărul reușind, în doar câteva săptămâni, să facă vedete TV să se îndrăgostească de el.
24.04.2022 | 09:54
Sorin Rus de la Casa Iubirii a facut deja victime O vedeta TV a pus ochii pe el Il voi astepta acasa
Prezentatoarea TV Larisa Judele a pus ochii pe Sorin Rus, concurent al emisiunii Casa Iubirii de la Kanal D / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Unul dintre concurenții primului sezon al emisiunii Casa Iubirii de la Kanal D, Sorin Rus, și-a făcut deja o adevărată ”bază de fani”, multe fiind domnișoare care-l admiră cu sufletul la gură la fiecare mișcare pe care o face în show-ul prezentat de Andreea Mantea. Iar printre tinerele care au pus ochii pe bărbatul devenit star în reality-show-ul matrimonial se numără și o altă vedetă de emisiuni asemănătoare, Larisa Judele, actualmente prezentatoare TV.

Larisa Judele a pus ochii pe Sorin Rus de la Casa Iubirii

Larisa Judele, fostă concurentă la Puterea Dragostei – în perioada în care emisiunea era prezentată de Andreea Mantea – s-a cam amorezat de Sorin Rus, unul dintre tinerii deciși să își găsească iubirea în noua emisiune de tip matrimonial de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Devenită prezentatoare TV, la Hunedoara, Larisa Judele a postat pe contul ei de socializare un mesaj în care își anunța susținerea pentru Sorin Rus. Doar că, în spatele mesajului, era, de fapt, o declarație mascată de amor.

Contactată de FANATIK, Larisa Judele a recunoscut că îi cam fug ochii după Sorin Rus, concurentul din show-ul prezentat de Andreea Mantea. Ba chiar, ne-a recunoscut râzând frumoasa care a făcut senzație în casa Puterea Dragostei, ar fi foarte curioasă să îl cunoască personal.

ADVERTISEMENT

Larisa Judele: ”Poate iese de un cuplu”

Larisa Judele ne-a dezvăluit că după experiența pe care a avut-o ca și concurentă a emisiunii Puterea Dragostei nu a mai urmărit emisiuni matrimoniale. Doar că, la un moment dat, a ajuns să vadă câteva cadre din show-ul Casa Iubirii. Iar în acel moment erau difuzate imagini cu Sorin Rus în rolul principal. și ceva i-a atras atenția și a rămas cu ochii lipiți de ecranul televizorului pentru a afla mai multe despre el.

”Nu îl cunosc, l-am văzut doar în timpul emisiunii. Dar Sorin Rus chiar mi-a atras atenția! Aș putea spune că, da, îmi place de el. Chiar aș vrea să îl cunosc mai bine. Cine știe, poate așa îmi găsesc și eu jumătatea.

ADVERTISEMENT

Că am fost la Puterea Dragostei și nu am găsit-o, nu îl văd pe el să și-o găsească la Casa Iubirii. Dar, din două emisiuni, poate iese de un cuplu”, ne-a spus, amuzându-se, Larisa Judele.

Cum îl vede Larisa pe Sorin: ”Pare mai serios și mai educat”

Culmea, ne-a dezvăluit fosta vedetă de la Puterea Dragostei, de-a lungul timpului avea o impresie cât se poate de… negativă despre bărbații care participă la asemenea show-uri TV. Mai ales că, la vremea în care ajungea ea într-o emisiune cu pricina, scandalurile dintre băieți se țineau lanț, iar ea nu a reușit să se adapteze acelui stil de a face show.

ADVERTISEMENT

”Nu am avut o impresie bună despre bărbații care participa la asemenea concursuri, drept dovadă nu m-a atras nimeni din casa Puterea Dragostei. Dar Sorin pare mai serios și mai educat. Are ceva ce mă atrage, nu doar la capitolul fizic.

Îl voi aștepta acasă, poate totuși nu își va face o relație în emisiune până în momentul în care va pleca de acolo”, ne-a mai spus Larisa Judele, moderatoarea emisiunii Viața dincolo de aparențe de la TV Info HD.

Cine este Sorin Rus de la Casa Iubirii?

Sorin Rus de la Casa Iubirii are 28 de ani și lucrează ca antrenor de fitness. Originar din Satu Mare, tânărul de care s-a amorezat Larisa Judele, susține că vrea să își întâlnească sufletul pereche în emisiune și că visează la momentul în care se va căsători.

”Căsătoria pentru mine reprezintă o schimbare importantă în viață și totodată întregirea sufletului și a inimii unei persoane”, spunea Sorin Rus, în emisiunea Casa iubirii. De altfel, acesta este, probabil, și momentul în care Larisa Judele l-a și remarcat, fosta concurentă de la Puterea Dragostei recunoscând că a fost impresionată de felul în care se prezintă tânărul.

”Este foarte atent la detalii, de la cum se îmbracă, până la cum se comportă în emisiune. Și îmi place că nu s-a aruncat cu capul înainte să își găsească pe cineva de acolo să formeze un cuplu, pare să fie mai atent decât alții în această privință. În plus, îmi pare un om care are încredere în sine”, a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Larisa Judele vorbind despre Sorin Rus de la Casa Iubirii.

ADVERTISEMENT