Life

Sorin și Jador, prieteni în realitate! Au dat cărțile pe față despre Survivor România: „Mă, din montaj se fac multe”

Sorin și Jador au dat cărțile pe față despre Survivor România, la un pahar de vin. Cei doi au demontat una din scenele pe care oamenii le-au văzut la TV.
25.05.2021 | 10:39
Sorin si Jador prieteni in realitate Au dat cartile pe fata despre Survivor Romania Ma din montaj se fac multe
ADVERTISEMENT

Sorin a fost invitatul lui Jador într-o discuție pe Youtube despre Survivor România. Cei doi au băut vin și au povestit ca adevărați prieteni, ceea ce sunt în realitate.

Războinicul și faimosul i-au luat prin surprindere pe internauți, căci nimeni nu se aștepta să fie atât de apropiați.

ADVERTISEMENT

Legat de dușmănia care se vedea la televizor între ei, realitatea nu era tocmai așa.

Cei doi foști concurenți au declarat în cadrul întâlnirii difuzate pe internet că nu își poartă pică unul celuilalt, iar după fiecare ceartă pe care o aveau după trasee se îmbrățișau.

Sorin și Jador, adevărul despre episodul cu cârja de la Survivor România: „Era la mișto”

Totul a fost doar o caterincă între cei doi, în timp ce lumea de acasă credea că nu se suportă. Jador a vorbit și despre unul dintre cele mai tensionate momente, cel în care a aruncat cu cârjele către Sorin.

ADVERTISEMENT

Respectiva scenă nu a fost întocmai așa cum s-a difuzat la televizor, ci lucrată la montaj. Laura, partenera lui Sorin, a amintit de momentul respectiv, iar cei doi au spus că scena cu cârja era o glumă.

„Era la caterincă, era la mișto”, a spus Sorin Pușcașu în live-ul de pe Youtube. „Era la mișto. Probabil s-a văzut la televizor… Mă, din montaj se fac multe chestii, da întreabă-l pe el”, a confirmat și Jador.

ADVERTISEMENT

Cei doi concurenți spun că mulți nu înțeleg prietenia lor, iar Jador a dat un exemplu pentru a explica pe înțelesul tuturor.

Manelistul a spus că cei doi se ceartă așa cum se ceartă în mod normal doi prieteni care țin cu echipe diferite de fotbal, de pildă, ori care joacă unul împotriva celuilalt și pierd. Prietenia rămâne, însă, dincolo de un act sportiv.

ADVERTISEMENT

Iubita războinicului a povestit ceva care l-a impresionat pe manelist de l-a luat în brațe

La un moment dat, o istorisire făcută de Laura l-a emoționat foarte tare pe Jador. Iubita lui Sorin a spus că într-o vacanță în care a fost cu el în Zanzibar, războinicul strângea mâncarea de la restaurantul hotelului unde erau cazați și o împărțea pe plajă oamenilor amărâți care se adunau, până a fost prins de patronul hotelului.

Laura a vrut să spună asta pentru a explica felul în care ea și-a dat seama că Sorin este un băiat sufletist, lucru care nu s-a văzut la Survivor România, iar de asta îi este tare ciudă.

În acea clipă, extrem de impresionat de gestul povestit de Laura, Jador l-a luat în brațe pe Sorin și l-a pupat.

 

ADVERTISEMENT