Life

Sorina Guță este disperată. Mai mulți indivizi au dat buzna în casa sa și i-au bătut nepotul

Sorina Guță trece prin momente de disperare. Un grup de indivizi i-au intrat în casă și l-au bătut pe un nepot al ei. Cântăreața a apelat și la poliție, dar în zadar.
15.08.2022 | 23:47
Sorina Guta este disperata Mai multi indivizi au dat buzna in casa sa si iau batut nepotul
Sorina Guță spune că oamenii legii nu au ajutat-o să îi prindă pe indivizi. Sursa foto: Antena Stars
ADVERTISEMENT

Sorina Guță, fosta soție a lui Nicolae Guță, trece prin momente extrem de dificile. Solista a dezvăluit că mai mulți indivizi au dat buzna în casa ei și i-au bătut nepotul.

Un grup de idivizi a intrat în casa Sorinei Guță și i-au bătut nepotul. Artista este speriată

Sorina Guță spune că o familie ar fi dat bani ca nepotul său să fie agresat. De teamă, cântăreața și-a dus copiii pe la vecini, căci ar fi primit amenințări că fetele minore îi vor fi luate și duse în pădure.

ADVERTISEMENT

Sorina Guță a apelat și la poliție, dar aceasta nu a intervenit suficient. Își face griji pentru ceea ce va urma, mai ales că aceiași indivizi l-au mai bătut în trecut pe nepot. De altfel, nici un cumnat al interpretei nu a scăpat de lovituri.

”Ieri l-au chemat la City Shopping și au venit trei sportivi criminali, tatuați, dintr-o dată, cu pumnale, l-au nenorocit pe nepotul meu, pe cumnatul meu, mai e un băiat care a fost cu nepotul meu. (…)

ADVERTISEMENT

Azi noapte au intrat, la ora 2.00, peste noi în casă, am dus copiii minori din casă la oameni, la străini, la vecini. Astăzi nu mai ținem niciun copil în casă”, a explicat Sorina Guță pentru Antena Stars, transmite Spynews.

Sorina Guță, despre agresorii nepotului: ”Nu se lasă până nu ne iau și fetele minore din casă”

Sorina Guță a cerut protecție de la oamenii legii, dar fără rezultat. Familia care ar fi cerut ca nepotul să-i fie agresat ar fi plătit o sumă de 9, 10 miii de euro.

ADVERTISEMENT

”Nu îi ia organele de Poliție. Au intrat peste noi în casă și ne-am ascuns și am fugit. (…) A pus o sumă de bani (n.r o familie) am înțeles 9, 10 mii, au plătit.

Să știți că fug din casă! (…) Nu se lasă până nu ne ia și fetele minore din casă și le duce în pădure. (…) Sunt dovezi și martori. (…)

ADVERTISEMENT

Poliția din Timișoara e corupută. (…) Am cerut protecția Poliției, nu vine nimeni”, a mai transmis Sorina Guță.

Sorina Guță a mai trecut de curând printr-un moment de cumpănă. S-a zbătut între viață și moarte, din cauza unor probleme cu inima pentru care a avut nevoie de operație.

Medicii i-au sugerat Sorinei Guței transplant de inimă, care se poate face doar la o clinică din Turcia.

ADVERTISEMENT