News

Sorina Pintea, vești despre starea lui Mihai Tudose: „I-au fost montate două stenturi, după un infarct extins”

26.03.2019 | 19:17
Sorina Pintea vesti despre starea lui Mihai Tudose Iau fost montate doua stenturi dupa un infarct extins
ADVERTISEMENT

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a dat mai multe amănunte despre starea de sănătate a fostului premier Mihai Tudose, care a suferit un infarct în cursul zilei de astăzi și a fost transportat de urgență la spital.

Ce spune Sorina Pintea despre starea lui Mihai Tudose

„Din fericire, în acest moment Mihai Tudose este stabil. A fost supus unei proceduri intervenţionale specifice, adică i s-au montat două stenturi, el suferind un infarct extins. Da, pot să spun că viaţa lui a fost pusă în pericol, pentru că orice pacient cu infarct are viaţa pusă în pericol”, a declarat la Antena 3 Sorina Pintea, potrivit Mediafax.

ADVERTISEMENT

Fostul premier Mihai Tudose se află internat, în prezent, la Institutul CC Iliescu și va rămâne sub supravegherea medicilor timp de mai multe zile, a adăugat ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Deputatul Mihai Tudose a fost premier în perioada iunie 2017-ianuarie 2018. El are 52 de ani. În ianuarie 2019 a demisionat din PSD şi s-a înscris în ProRomânia, partidul condus de Victor Ponta.

Nicolae Bănicioiu i-a acordat primul ajutor

Mihai Tudose se afla la aniversarea lui Nicolae Bănicioiu, înainte de lasarea candidaților PRO România la alegerile europene. Fostul ministru al Sănătății a fost cel care i-a și acordat primul ajutor lui Mihai Tudose.

ADVERTISEMENT

„Nu am multe detalii. Eu nu eram cu ei, eram la sediu. Din câte am înţeles domnul Ponta era împreună cu domnul Tudose şi cu alţi câţiva colegi. La un moment dat i s-a făcut rău, domnul Bănicioiu i-a acordat primul ajutor. A fost chemată o ambulanţă şi în momentul de faţă este la spital. Nu cunosc alte detalii legate de procedurile care se întâmplă în momentul de faţă”, a declarat pentru MEDIAFAX deputatul Gabriela Podaşcă.

„Sunt convins că Mihai va fi bine. Eram mai mulți colegi alături  de el la momentul în care nu s-a simțit bine (din fericire Nicu Bănicioiu era cu noi). Mulțumim celor de la Ambulanță și de la SMURD pentru intervenția profesionistă”, a declarat președintele Pro România, Victor Ponta.

ADVERTISEMENT
Tags: