Life

“Sortiți Infernului”, serialul de pe Netflix care a detronat Squid Game. Despre ce e vorba în el

Netflix dă lovitura cu un alt serial produs în Coreea de Sud, după succesul înregistrat de Squid Game. ”Sortiți Infernului” a ocupat primul loc în topul Netflix al celor mai vizionate seriale.
25.11.2021 | 16:53
Sortiti Infernului serialul de pe Netflix care a detronat Squid Game Despre ce e vorba in el
"Sortiți Infernului", noul serial fenomen. Sursă foto: Netflix
ADVERTISEMENT

Netflix a început să difuzeze un nou serial coreean de succes. În doar câteva zile, “Hellbound” (“Sortiți Infernului”) a devenit cel mai vizionat serial de pe platformă.

“Hellbound” este un serial fantasy în care ființe misterioase vin din alte lume, condamnă oamenii la moarte și execută sentința.

ADVERTISEMENT

“Hellbound” este bazat pe benzile desenate cu același nume ale lui Yeon Sang-ho.

“Sortiți Infernului” serialul de pe Netflix care a detronat Squid Game. Despre ce e vorba în el

Netflix a început difuzarea unui alt serial de succes produs în Coreea de Sud. “Sortiți Infernului” a devenit în România în doar câteva zile cel mai vizionat serial de pe platformă. Primul sezon are șase episoade.

Inițial nu au existat discuții despre un al doilea sezon, dar ținând cont de succesul înregistrat cel mai probabil că va exista și un sezon doi. Cel mai probabil acesta ar putea să apară la finalul anului 2022 sau începutul anului 2023.  Până acum producția a primit recenzii excelente.

ADVERTISEMENT

“Sortiți Infernului” este un serial fantasy, horror. În Seul, încep să apară ființe misterioase care condamnă anumiți oameni la moarte, iar apoi apar exact în momentul pe care l-au indicat pentru a executa sentința.

În tot haosul produs se remarcă liderul unei secte religioase. Acesta spune că doar păcătoșii vor fi condamnați, iar adepții acestuia încep și ei să execute persoane pe care le consideră păcătoase.

ADVERTISEMENT

Există însă un grup de oameni condus de un avocat, Hye-jin (Kim hyun-joo) care încearcă să-i salveze pe cei condamnați al infern.

Serialul este inspirat din benzile desenate cu același nume și a avut premiera pe 9 septembrie 2021, la Festivalul Internațional de Film de la Toronto.

ADVERTISEMENT

Pentru acest nou serial,  Yeon Sang-ho (Peninsula – 2020, Train to Busan – 2016) a lucrat cu Choi Kyu-Seok. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără: Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo, Jeong Min Park, Chase Yi, Jin-ah Won, Victoria Grace sau Harrison Xu.

După succesul răsunător înregistrat de Squid Game și “Sortiți Infernului”, Netflix se pregătește să mai lanseze un nou serial sperând că și acesta va fi la fel de vizionat. Este vorba tot despre o producție sud-coreeană. Serialul se numește Mâncăciosul și bărbosul.

ADVERTISEMENT