Fotbal intern

VIDEO / Salvaţi de Alexe! Execuţie de 3 puncte!

Dinamo a cîştigat în faţa lui CSMS Iaşi mulţumită unui gol marcat de Marius Alexe, care a profitat în minutul 75 de o mare gafă în apărare a fundaşului Mihalache. "Cîinii" ajung astfel la...
20.09.2014 | 20:45
VIDEO  Salvati de Alexe Executie de 3 puncte

Dinamo a cîştigat în faţa lui CSMS Iaşi mulţumită unui gol marcat de Marius Alexe, care a profitat în minutul 75 de o mare gafă în apărare a fundaşului Mihalache. “Cîinii” ajung astfel la 15 puncte şi se menţin în apropierea plutonului fruntaş, în timp ce moldovenii rămîn fără victorie după opt etape! Alb-roşiii au avut şi două bare, una a lui Gavrilă şi una din şutul căpitanului Vali Lazăr în repriza a doua.

UPDATE Ora 18:30 / FANATIK.RO vă prezintă echipa de start a lui Dinamo pentru jocul cu CSMS Iaşi! În lipsa lui Bărboianu şi a lui Fai – ambii fiind suspendaţi, Durimel – accidentat, Flavius Stoican a decis să joace într-un sistem 4-2-3-1, cu Steliano Filip pe partea dreaptă a apărării şi tînărul  Nedelcearu în centrul apărării! Mai mult, Alexe ia loc pe banca de rezerve, în locul său făcîndu-şi apariţia Bilinski, o altă surpriză fiind şi titularizarea lui Gavrilă, după ce a intrat foarte bine pe parcursul jocului de la Botoşani.

VIDEO OCAZIE CREŢU MIN 24

VIDEO BARĂ GAVRILĂ MIN 30

VIDEO OCAZIE MUNTEANU MIN 61

VIDEO INTERVENŢIE CAPARCO MIN 63

VIDEO GOL ALEXE MIN 75

––––––

Flavius Stoican are mari bătăi de cap înaintea meciului de azi cu CSMS Iaşi. Din cauza absenţelor din linia defensivă, antrenorul dinamoviştilor trebuie să improvizeze. Pe lîngă probleme de lot, tehnicianul “cîinilor” este nemulumit şi de atitudinea unuia dintre cei mai buni tineri din “haită”, Steliano Filip, al cărui comportament nu este pe placul lui Stoican şi al conducerii.

Filip, “scuturat” de Stoican!

Chiar dacă antrenorul şi-a îmbărbătat jucătorii care au fost prezenţi în lotul lui Viorel Moldovan, Steliano Filip, Dorin Rotariu şi Ionuţ Şerban, la venirea acestora în ţară, după Germania U21 – România U21 8-0, Stoican a avut totuşi un discurs mai dur cu primul dintre ei. Filip a fost integralist cu nemţii şi, în ciuda scorului catastrofal, a lăsat impresia că nu a fost prea afectat de ispravă, motiv pentru care a postat pe Facebook o poză în care se afla cu mai mulţi colegi zîmbitori, însoţită de şapte mîini ridicate. Acest aspect nu i-a plăcut deloc lui Stoican, care l-a luat la întrebări pe fundaşul stînga, conform surselor FANATIK.RO. “Ce a fost în capul tău să faci aşa ceva? Voiai să arăţi cîte aţi luat sau cum? Nu e normal, schimbă-te!“, a început discursul lui Stoican.

steliano-filip

Avertisment dur la adresa lui Filip

Ulterior, antrenorul lui Dinamo i-a explicat lui Filip şi de ce îl ceartă, transmiţîndu-i că este nevoie de o schimbare în comportamentul său, altfel riscînd să piardă foarte mult, mai ales că jucătorul a mai făcut şi alte probleme în ultimul timp, spre dezaprobarea staff-ului tehnic. “Steliano, eu te cert, fiindcă ai nişte calităţi extraordinare! Nu mai fă copilării din astea, te trag în jos. Dacă o ţii tot aşa, în doi, trei ani te laşi! Ar fi păcat de tine, ai grijă! Dacă erai un fotbalist de duzină, te lăsam în pace, nu-mi băteam capul, dar eu vreau să mă asigur că totul merge cum trebuie“, a fost discursul aproximativ al lui Stoican conform surselor FANATIK.RO.

Probleme de efectiv pe dreapta

Dinamo o va întîlni în această seară pe CSMS Iaşi, iar faptul că moldovenii îl au în atac pe experimentatul Wesley, îl chinuie la maximum pe Flavius Stoican. Ambii fundaşi dreapta, Collins Fai şi Ştefan Bărboianu sînt suspendaţi, în timp ce Alexandre Durimel este indisponibil pentru postul de fundaş central, din cauza unei accidentări care îl va ţine departe de gazon între două şi trei săptămîni. Astfel, cu doar doi fundaşi centrali valizi în lot, Andrei Cordoş şi Adrian Popa, dar  fără nici un apărător dreapta, tehnicianul “cîinilor” trebuie să găsească soluţia perfectă pentru a opri atacurile adversarilor.

COCO5119

Adi Popa, Ionuţ Şerban şi Ionuţ Nedelcearu, permutări la antrenamente!

Stoican este indecis dacă va începe cu Adrian Popa în centru sau pe partea dreaptă, avînd în vedere că acesta a jucat şi pe al doilea post menţionat, dar cu mai mulţi ani în urmă. În cazul unei reprofilări a acestuia, în centru tehnicianul va alege între Ionuţ Şerban şi Ionuţ Nedelcearu. De menţionat că cei doi pot, la rîndul lor, să joace fundaşi dreapta, iar cel de-al doilea ar putea fi chiar titularizat pe această poziţie, tocmai pentru ca în centrul apărării să fie un plus de siguranţă prin păstrarea lui Adi Popa lîngă Cordoş. Totul va fi însă decis de antrenor în ziua meciului, în funcţie de atitudinea celor trei de la antrenamentul premergător partidei.

42 de meciuri oficiale a jucat Steliano Filip pentru Dinamo în toate competiţiile

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!