Life

Sosia lui Gordon Ramsay a făcut senzație la Chefi la cuțite. Reacția juraților: “Am rămas mască”

Sosia lui Gordon Ramsay a făcut senzație la Chefi la cuțite. Cum au reacționat cei trei jurați atunci când l-au văzut pe concurent.
29.09.2022 | 00:32
Sosia lui Gordon Ramsaya facut senzatie la Chefi la cutite Reactia juratilor Am ramas masca
Sosia lui Gordon Ramsay a făcut senzație la Chefi la cuțite. Sursa foto: Capturi Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ediția de miercuri seară a emisiunii Chefi la cuțite, sosia renumitului bucătar Gordon Ramsay i-a uimit pe cei trei jurați.

Sosia lui Gordon Ramsay, apariție de senzație la Chefi la cuțite

Martin Jordan i-a impresionat pe chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu atunci când a apărut în platoul show-ului culinar de la Antena 1. Concurentul seamănă foarte mult cu Gordon Ramsay, celebrul bucătar chef britanic.

ADVERTISEMENT

Cei trei chefi au fost surprinși de cât de bine l-a imitat Martin Jordan pe bucătar. Acesta a avut chiar și atitudinea agresivă a lui Gordon Ramsay, făcând senzație în platoul Chefi la cuțite.

Concurentul s-a amuzat pe seama preparatelor gătite de jurați la amuletă.

“Wow! Bă ești nebun! Cred că am zis încontinuu ‘nu cred, nu-mi vine să cred’.”, a spus Sorin Bontea, uimit de apariția concurentului din ediția difuzată miercuri seară, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

“Eu am rămas mască, nici nu știu cum a intrat. S-au deschis ușile și ăștia l-au văzut prima dată, el a început să bage. (…) Ăsta nu se mai oprește!”, a spus și chef Scărlătescu.

Inițial, chefii au crezut că în platou a venit chiar adevăratul Gordon Ramsay, din moment ce Martin seamănă atât de mult cu acesta.

ADVERTISEMENT

“Eram toți trei depășiți de moment, am rămas fără cuvinte.”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu.

Deși Marin Jordan este cel care a venit în fața juraților, nu el este cel care a gătit preparatul pe care aceștia l-au degustat, și anume Sea Bass cu lapte de cocos.

ADVERTISEMENT

Apariția lui a fost mai mult un număr de comedie. Martin este recunoscut în Marea Britanie datorită asemănării cu celebrul bucătar.

Mai mult, acesta a recunoscut că își câștigă existența din aparițiile în care îl imită pe celebrul chef. Oamenii de pe stradă sunt convinși că el este adevăratul Gordon Ramsay atunci când îl văd pe stradă.

“Mă bucur mult să mă aflu la Chefi la cuțite. Astăzi e vorba de acțiune, de rețetă. Vreau să văd culori superbe, aspect desăvârșit și, bineînțeles, gust. (…)

Sigur o să văd niște fețe șocate.”, a spus sosia lui Gordon Ramsay înainte de a intra în platou.

Sosia lui Gordon Ramsay la Chefi la Cuțite
Sosia lui Gordon Ramsay a apărut la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Capturi Antena 1/ Colaj Fanatik

Gina Pistol a revenit la Chefi la cuțite

Jurații s-au bucurat foarte mult de revenirea Ginei Pistol la cârma emisiunii de la Antena 1. Iubita lui Smiley nu a putut veni la filmările pentru primele ediții din cauza infectării cu coronavirus.

Irina Fodor este cea care i-a luat locul, însă și ea s-a îmbolnăvit, ulterior, de COVID-19.

Gina Pistol a fost foarte fericită să revină la Chefi la cuțite. Vedeta se înțelege foarte bine cu cei trei jurați și a așteptat cu nerăbdare să-i revadă.

“S-a întors Gina în platou. Gina s-a îmbolnăvit și ea de Covid, ca orice român de pe teritoriul țării noastre. Ăsta este motivul pentru care Gina nu a venit din prima zi cu noi.

Irina a căzut acum în patima Covid-ului.”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena 1.

ADVERTISEMENT