Fotbal international

Sosirea lui Lionel Messi la PSG, iminentă?! ”Posibil ca el să fie aici de la anul”

04.02.2021 | 15:47
Sosirea lui Lionel Messi la PSG iminenta Posibil ca el sa fie aici de la anul
ADVERTISEMENT

Tot mai mulți jucători de la PSG îi fac declarații de dragoste lui Lionel Messi, dând și mai mult frâu liber speculațiilor că argentinianul va semna, în vară, cu campioana Franței.

Relația de prietenie dintre starul Barcelonei și cel al lui PSG, Neymar, este bine cunoscută. Cei doi au afirmat în dese rânduri că își doresc să joace din nou împreună, după perioada în care au fost coechipieri la Barca.

ADVERTISEMENT

Recent, mijlocașul lui PSG, Angel Di Maria, a declarat pentru Canal+, citat de Eurosport, că în opinia lui Messi și oficialii campioanei Franței sunt tot mai aproape de un acord.

”Cu Messi lucrurile se dezvoltă”

Angel Di Maria și Lionel Messi sunt coechipieri în naționala Argentinei, iar mijlocașul lui PSG pare tot mai convins că trecerea starului de la Barcelona pe Parc des Princes este o chestiune de săptămâni.

ADVERTISEMENT

”Lucrurile cu Messi se dezvoltă. Da, da, eu sper să vină aici. Există multe posibilități pentru ca el să fie aici de la anul. Trebuie să fim calmi și să așteptăm finalul sezonului, vom vedea ce se va întâmpla. Am visat întotdeauna să joc cu el în aceeași echipă. Am făcut-o la națională, dar visul meu e să fiu în aceeași echipă zi de zi. Există acum o șansă”, a spus Di Maria, pentru sursa menționată.

Deși nu se ferește să spună că își dorește să joace alături de colegul său de la naționala ”Pumelor”, situația lui Di Maria la PSG este incertă. Lui Di Maria îi expiră contractul în această vară și ar putea fi unul dintre jucătorii sacrificați de conducerea clubului pentru a face rost de bani pentru salariul lui Messi.

ADVERTISEMENT

Koeman a reacționat imediat: ”Este lipsă de respect”

Antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman, a reacționat imediat la speculațiile argenitianului de la PSG. Tehnicianul Barcei consideră că nu este corect să se vorbească despre un jucător aflat sub contract cu altă echipă, chiar dacă angajamentul acestuia a intrat în ultimele 5 luni.

”Mie mi se pare o lipsă de respect. Este greșit să spui așa ceva, mai ales înaintea meciului din UEFA Champions League. Nu este corect și nu cred că arată respect față de Barcelona vorbind despre un jucătorul nostru”, a declarat Koeman, în presa din Spania, citat de Eurosport.

ADVERTISEMENT

Barcelona și PSG se vor duela, peste două săptămâni, în optimile Ligii Campionilor. Prima manșă este programată pe 16 februarie, pe Camp Nou, returul urmând să se joace în 10 martie, la Paris.

ADVERTISEMENT
Tags: