Alegeri 2024

Șoșoacă critică donarea sistemului Patriot „regimului fascist Zelenski”. SOS România cere „retragerea imediată” a deciziei

Șoșoacă condamnă donarea sistemului Patriot pentru Ucraina. „SOS România denunță înalta trădare a intereselor naționale de către CSAT”
21.06.2024 | 21:33
Sosoaca critica donarea sistemului Patriot regimului fascist Zelenski SOS Romania cere retragerea imediata a deciziei
După George Simion, și Diana Șoșoacă condamnă donarea unui sistem Patriot pentru Ucraina / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, președintele SOS România, a anunțat, vineri, că „denunță înalta trădare a intereselor naționale de către CSAT”, după decizia ca România să doneze un sistem antirachetă Patriot pentru Ucraina.

„Din banii noștri, ai românilor”

„Într-o acțiune de o gravitate extremă, Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) a decis, în  20 iunie 2024, să trimită un sistem de apărare Patriot în Ucraina. Această hotărâre scandalizează întreaga națiune română, având în vedere că echipamentele militare sunt achiziționate din banii noștri, ai românilor şi că reprezintă unica modalitate de apărare a securităţii naţionale în faţa oricărei posibile agresiuni a oricărui stat”, potrivit unui comunicat al SOS România.

ADVERTISEMENT

„Regimul fascist” al lui Volodomir Zelenski

Diana Șoșoacă a denunțat, ceea ce spune ea, o „decizie trădătoare și criminală” la adresa poporului român. Șoșoacă a spus că, în timp ce românii se confruntă cu lipsuri, taxe, dificultăți economice, resursele țării sunt folosite pentru „a alimenta” un război cu care ei nu au nici o legătură, în condițiile în care românii care trăiesc „în teritoriile românești deținute ilegal de Ucraina”, sunt „exterminați” de „regimul fascist” de la Kiev al președintelui Volodimir Zelenski.

„Partidul S.O.S. România condamnă cu vehemență această decizie trădătoare și criminală de extincţie a poporului român. În timp ce cetățenii noștri se confruntă cu dificultăți economice, migraţia românilor, suprataxarea veniturilor, a proprietăţii şi a muncii, destrămarea familiilor de către actuala putere prin presiunea economică impusă asupra acestora, resursele noastre sunt folosite pentru a alimenta un conflict străin cu care nu avem nici o legătură, cu excepţia teritoriilor româneşti deţinute ilegal de Ucraina şi a românilor din aceste regiuni care sunt exterminaţi de către regimul fascist Zelenski”, se arată într-un comunicat al partidului SOS România.

ADVERTISEMENT

„Submineză securitatea națională”

Comunicatul SOS România, semnat de Diana Șoșoacă, continuă în același registru, denunțând faptul că „banii românilor sunt deturnați” în sprijinul „războiului ucraineano-rus”, în loc ca ei să sprijine nivel de trai din România, dezvoltarea și securitatea țării.

„Este inadmisibil ca banii românilor să fie deturnați pentru a susține războiul ucraineano-rus, în loc să fie folosiți pentru dezvoltarea și securitatea României şi bunăstarea poporului român prin respectarea art. 47 din Constituţie cu privire la traiul decent”, potrivit SOS România.

ADVERTISEMENT

Partidul SOS România mai cere ca decizia donării sistemului Patriot pentru Ucraina să fie retrasă imediat, pentru că „subminează securitatea națională” și pacea în regiune. Anterior, joi, și partidul lui George Simion, AUR, a criticat decizia CSAT.

„Noi, Partidul S.O.S. România, cerem retragerea imediată a acestei decizii rușinoase și solicităm  Guvernului României să se concentreze pe nevoile și siguranța românilor. Trimiterea echipamentelor militare în Ucraina nu doar că subminează securitatea națională, dar contravine și dorinței noastre de a promova pacea și stabilitatea în regiune. Partidul S.O.S. România își reafirmă angajamentul de a lupta pentru interesele românilor și pentru o Românie suverană, independentă şi neutră, susţinătoare a păcii mondiale. Vom continua să ne opunem cu fermitate oricărei acțiuni care pune în pericol viitorul și siguranța țării şi naţiunii noastre”, se mai arată în comunicatul SOS România.

ADVERTISEMENT

 

 

 

24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la...
24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, suspendată după apariția unor imagini scandaloase
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați...
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii...
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat decesul
Tragedie în fotbal. Sorin Florin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo,...
Tragedie în fotbal. Sorin Florin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo, a murit la doar 16 ani
Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu...
Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc...
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc . Dumnezeu să-l odihnească
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
George Restivan TUNĂ și FULGERĂ, după despărțirea de Bahmu. S-au despărțit din cauza...
George Restivan TUNĂ și FULGERĂ, după despărțirea de Bahmu. S-au despărțit din cauza copiilor ei și a Marei Bănică. ''Mara era hotărâtă să ne distrugă fericirea''
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un...
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un viitor luminos pentru acești nativi