Life

Vremuri grele pentru soțul Alinei Pușcaș! Medicul care se iubește cu vedeta ”Te Cunosc de undeva”, pierderi financiare fără precedent

Soțul Alinei Pușcaș, prezentatoarea show-ului ”Te cunosc de undeva”, pare să fi avut un an foarte greu din punct de vedere financiar, cel mai greu de până acum.
27.01.2022 | 18:56
Vremuri grele pentru sotul Alinei Puscas Medicul care se iubeste cu vedeta Te Cunosc de undeva pierderi financiare fara precedent
Soțul Alinei pușcaș de la Te Cunosc de Undeva, probleme în afaceri Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebru ca medic stomatolog, specializat în implantologie, Mihai Stoenescu, soțul frumoasei Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te Cunosc de Undeva” de la Antena 1, a avut un an dificil din perspectiva câștigurilor financiare. Pierderile sale au fost de aproape trei ori mai mari decât cifra de afaceri.

Soțul Alinei Pușcaș, pierderi financiare majore

Mihai Stoenescu, soțul Alinei Pușcaș,  este, de ani buni, unul dintre cei mai căutați medici stomatologi, succesul lui fiind ușor de cuantificat în sumele pe care, până acum, le raporta ca fiind profit.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, perioada pandemiei pare să fi fost, cu adevărat, devastatoare pentru reputatul medic, problemele financiare ale firmei pe care o deține, prin care, de altfel, și operează cabinetul stomatologic, fiind fără precedent.

Astfel, firma lui Mihai Stoenescu, soțul prezentatoarei ”Te Cunosc de Undeva” de la Antena 1, a raportat, pentru prima oară, în ultimii 15 ani, pierderi. Astfel, cifra de afaceri realizată a fost una infimă, puțin peste 18.000 de lei într-un an.

ADVERTISEMENT

Dramatic este însă capitolul profit, conform datelor contabile înregistrate la ANAF și consultate de FANATIK, Mihai Stoenescu înregistrând o pierdere de peste 41.000 de lei, adică mai mult de 8.000 de euro.

Asta după ce, cu doar un an înainte, raportase peste 200.000 de lei profit, adică mai bine de 40.000 de euro, o sumă care îi asigura, astfel, un venit lunar mai mult decât decent, undeva în jurul a 3.500 de euro.

ADVERTISEMENT

Medicul Mihai Stoenescu și-a făcut datorii considerabile

Dacă profitul a fost negativ, iar cifra de afaceri raportată la ANAF a fost infimă, medicul Mihai Stoenescu pară să aibă și o altă problemă cu firma prin care operează clinica sa de stomatologie. Conform datelor oficiale, firma M.S.T. Clinic, cea deținută de soțul Alinei Pușcaș, are datorii considerabile.

Astfel, dacă în urmă cu un an raportase datorii către terți în valoare de 286.336 lei, acum, clinica lui Mihai Stoenescu era în situația de a raporta, la același capitol, peste 1.700.000 lei (în jur de 350.000 de euro), adică de șapte ori mai mult.

ADVERTISEMENT

E important de precizat că, cel mai probabil, datoriile pe care le-a acumulat firma lui Mihai Stoenescu pot fi generate și de achiziționarea aparaturii medicale necesare, ceea ce ar putea explica, cumva, suma uriașă de bani raportată la ANAF în bilanț.

Alina Pușcaș e plătită regește de Antena 1

Dacă Mihai Stoenescu, soțul ei, a avut un an îngrozitor din punct de vedere financiar, Alina Pușcaș o duce mult mai bine la acest capitol. Vedeta Antenei 1, rămasă cea mai longevivă prezență din emisiunea ”Te Cunosc de Undeva”, este mai apreciată ca oricând de șefii ei.

Aprecierile șefilor de la Antena 1 s-au tradus, din informațiile FANATIK, și în ”rotunjirea” onorariului primit de frumoasa prezentatoare TV pentru prestația din show. Mai exact, ea va primi câte 2.500 de euro săptămânal la emisiunea Antenei, ceea ce se poate traduce în cam 10.000 de euro lunar, urmând să prezinte show-ul alături de Pepe.

Cum emisiunea ”Te Cunosc de Undeva” durează în jur de trei luni, având două sezoane anual, lucrurile nu sunt deloc rele pentru Alina Pușcaș, onorariul ei fiind mai mult decât suficient pentru a compensa pierderile financiare ale soțului ei.

Despărțiți de o diferență de vârstă de zece ani, Alina Pușcaș (35 de ani) și Mihai Stoenescu par să se înțeleagă perfect. Ei au trei copii împreună, un băiat și două fetițe, Alina Pușcaș și medicul Mihai Stoenescu căsătorindu-se, civil, în anul 2019.

ADVERTISEMENT