Life

Ce meserie are, de fapt, soțul Ileanei Sterp. Cumnatul lui Culiță face bani mulți cu această afacere

Ileana Sterp, una dintre surorile lui Culiță Sterp, se bucură de o familie fericită și un partener de viață care câștigă bani frumoși din meseria sa.
15.01.2022 | 13:25
Ce meserie are de fapt sotul Ileanei Sterp Cumnatul lui Culita face bani multi cu aceasta afacere
Cu ce se ocupă soțul Ileanei Sterp. Ce meserie are Daniel Aloman. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cumnatul cântărețului de muzică de petrecere face bani mulți din afacerea pe care o desfășoară. Este o pasiune pe care a moștenit-o de la tatăl său, care a decedat în urmă cu doi ani.

Daniel Aloman, soțul Ileanei Sterp, este montator de acoperișuri și are inclusiv o diplomă în acest sens. În plus, adoră tot ce ține de dulgherie.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă soțul Ileanei Sterp. Ce meserie are Daniel Aloman

Cumnatul lui Culiță Sterp este un bărbat muncitor și nu se dă în lături de la treabă. Daniel Aloman muncește cot la cot cu angajații, așa cum a făcut și la casa pe care a ridicat-o recent pentru familia sa.

De asemenea, îi place să meșterească și să se ocupe de tot ce înseamnă lemnărie. Bărbatul face totul cu cea mai mare plăcere la firma de construcții pe care o deține.

ADVERTISEMENT

Soția Ileanei Sterp a muncit din greu la casa mult visată, în care a reușit să se mute cu întreaga familie de curând. Locuința a fost amenajată fără ajutorul unui designer de interior.

Ileana Sterp, despre secretul mariajului cu Daniel Aloman

Întrebată care este secretul unui mariaj frumos și de lungă durată, sora lui Culiță Sterp a mărturisit că totul se leagă de înțelegere, încredere și mai ales, iubire.

ADVERTISEMENT

„Încredere și iubire reciprocă. Eu am observat în multe cazuri că gelozia strică relația dintre femeie și bărbat.

Eu și Dani nu avem problema asta și cred că de asta ne merge căsnicia așa bine și fain. De exemplu, astăzi ne-am întâlnit de dimineață.

ADVERTISEMENT

Eu am plecat la Biserică și el cu gașca cu ATV-ul. Am vorbit o singură dată, m-a asigurat că e bine și eu la fel și i-am dat pace să se simtă bine. 

Încredere și sinceritate. Noi nu umblăm cu cioara vopsită, așa că nu are cum să fie, decât bine”, scria Ileana Sterp în urmă cu ceva timp pe contul de Instagram, notează wowbiz.ro.

Tânăra și partenerul ei de viață sunt împreună de mult timp, povestea lor de dragoste fiind sudată și mai mult de venirea pe lume a fiicei lor, Carla.

ADVERTISEMENT