Fotbal intern

Soția gravidă a lui Florin Răsdan de la CSA Steaua, la spital după ce ar fi fost lovită de un jandarm. Video

02.06.2019 | 22:08
Sotia gravida a lui Florin Rasdan de la CSA Steaua la spital dupa ce ar fi fost lovita de un jandarm Video

După ce favoriții lor au ratat promovarea în Liga a 3-a pentru al doilea an consecutiv, suporterii de la CSA Steaua s-au răfuit cu stewarzii și cu jandarmi atât în incinta stadionului din Regie, cât și în afara acestuia. 

Soția gravidă a lui Florin Răsdan de la CSA Steaua, la spital

Au existat însă și victime colaterale. Florin Răsdan, jucător la CSA Steaua și totodată golgheterul sezonului în Liga a 4-a, a postat pe pagina sa de Facebook un clip video în care unui jandarm i se cere să nu mai bruscheze o femeie gravidă, aceasta fiind chiar soția sa. Conform informațiilor oferite de atacant, soția sa ar fi ajuns la spital în urma acestui incident.

„E normal ca Jandarmeria sa dea intr-o femeie gravidă?! Soția mea a ajuns la spital cu contracții și cu dureri din cauza unor imbecili!Toată lumea judecă suporterii dar suporterii sunt doar niște oameni simplii care își sustin echipa de suflet, dar voi?! Voi nu sunteti oameni! Sper sa reusim sa facem ceva împotriva acestor animale!” – a scris Florin Răsdan pe Facebook.

E normal ca Jandarmeria sa dea intr-o femeie gravida?! Soția mea a ajuns la spital cu contracții și cu dureri datorită unor imbecili!Toată lumea judeca suporterii dar suporterii sunt doar niște oameni simplii care își sustin echipa de suflet, dar voi?! Voi nu sunteti oameni! Sper sa reusim sa facem ceva împotriva acestor animale!

Gepostet von Florin Rasdan am Sonntag, 2. Juni 2019

CSA Steaua a pierdut cu 0-1 meciul decisiv împotriva lui Carmen, iar anul viitor va evolua tot în Liga a 4-a. Marius Lăcătuș ar putea să plece de la echipă în urma acestui eșec, fanii solicitând demisia întregului staff printr-un comunicat oficial.

Tags: