Life

Soția îl apără pe Sebi de la Survivor România. Ce crede despre Zanni: “Nu mi se pare corect”

04.03.2021 | 17:52
Sotia il apara pe Sebi de la Survivor Romania Ce crede despre Zanni Nu mi se pare corect
ADVERTISEMENT

Soția lui Sebastian Chitoșcă a fost prezentă în această joi în emisiunea lui Teo Trandafir, de pe Kanal D. Tânăra și-a apărat partenerul de viață și a explicat ce crede și despre prietenia fostului jucător de fotbal cu artistul Zanni.

Alexandra Chitoșcă a avut o intervenție neașteptată în direct, la Kanal D, iar spre surprinderea tuturor a vorbit foarte deschis și a spus ce crede, cu adevărat, despre apropierea văzută și în ultima vreme, între cei doi concurenți Survivor din sezonul 2.

ADVERTISEMENT

Bruneta a mărturisit că prietenia celor doi nu este una nesinceră. Mai ales că soțul ei, Sebi, este un coechipier desăvârșit și a dorit mereu să își ajute echipa din care face parte, pe cea a Faimoșilor.

Soția lui Sebi de la Survivor face lumină. Ce spune despre apropierea de Zanni

Parteneriatul dintre Zanni și fostul fotbalist nu a fost până acum însă văzută cu ochi prea buni de către public. Mai ales că Zannidache a avut și anumite ieșiri nervoase, ce s-au putut observa și în edițiile anterioare ce au fost difuzate. Totul a dus recent și la un mare scandal între participanți, după diverse insulte pe care aceștia și le-au aruncat.

ADVERTISEMENT

“Soțul meu este o persoană extrem de sinceră. Din păcate consider că sinceritatea uneori este asemuită cu o aroganță, nu știu. El nu este o persoană manipulatoare, este un om de la care și eu am avut multe de învățat.

Dacă nu sunt acolo, nu îmi place să comentez. El a făcut fotbal, a fost în Liga 1, se descurcă într-o echipă, nu dorește să dezbine această, ci să o apropie. Nu îl știu pe acesta să fie o persoană sensibilă, dar m-a emoționat când a citit scrisoarea de Ziua Îndrăgostiților.”, a susținut Alexandra, în intervenția ei.

ADVERTISEMENT
Soția îl apără pe Sebi de la Survivor România. Ce crede despre Zanni Nu mi se pare corect
Soția lui Sebi de la Survivor i-a explicat lui Teo Trandafir ce crede despre apropierea acestuia de Zanni

“Nu s-a apropiat de Zanni doar ca să aibă câștig de cauză. (…) A dorit să se apropie de fiecare în parte, să apropie echipa. A dorit să vorbească despre problemele avute, doar așa pot fi ele depășite, pentru a suda echipa. (…) El este venit de mult mai devreme, nu poate avea un cuvânt de spus atât de clar și nu mi se pare corect. Vreau să îi transmit să fie mult mai rezervat. Cred că prietenia lui cu Zanni este una sinceră, dar are momente când exagerează un pic. Cred că se înțelege foarte bine și cu Culiță Sterp”, a mai explicat Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, la Teo Show.

Cu o zi în urmă, în aceeași emisiune a fost prezentă și Alexandra Stan, care a povestit că telespectatorii nu văd chiar tot ce se petrece în jungla din Republica Dominicană. Dar și că îl consideră pe Zanni un participant foarte implicat. Solista a recunoscut că a furat mâncare, însă doar pentru a pute să își ajute echipa, în situațiile ceva mai dificile.

ADVERTISEMENT