Soţia l-a făcut pe Arlauskis să uite de supărare! Ea e noua bombă sexy din vestiarul Stelei!

Arlauskis şi-a scos soţia la mall şi nu a lăsat-o să care nici măcar o şacosă. Portarul Stelei şi frumoasa lui soţie sunt împreună de opt ani şi au un copil impreună....
13.07.2014 | 21:41
Sotia la facut pe Arlauskis sa uite de suparare Ea e noua bomba sexy din vestiarul Stelei

Arlauskis şi-a scos soţia la mall şi nu a lăsat-o să care nici măcar o şacosă. Portarul Stelei şi frumoasa lui soţie sunt împreună de opt ani şi au un copil impreună.

Vezi VIDEO AICI!

Învins în primul sîu meci oficial în tricoul Stelei, în Supercupa cu Astra, noul portar al formaţiei din Ghencea a vrut să uite de eşec şi a mers la cumpărături.

arlauskis

Alături de frumoasa lui soţie, Neringa, cea care a reuşit să întoarcă multe priviri, Arlauskis a luat rafturile la rând timp de mai bine de un ceas. Lituanianca este în varsta de 24 de ani şi, pe toata durata vizitei la mall, a fost protejată de către elevul lui Gâlcă, marcajul acestuia fiind extrem de strâns.

Prima oprire a fost la un magazin de jucarii de unde i-a cumpărat copilului o trotinetă. Dacă baloanele trimise de cei de la Astra la loviturile de departajare nu prea le-a prins, portarul stelist s-a descurcat mai bine cu o minge zburătoare pe care a şi cumpărat-o.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-ASTRA GIURGIU, SUPERCUPA ROMANIEI (11.07.2014)

Evoluţia lituanianului din meciul cu Astra nu a fost pe placul lui Helmuth Duckadam. “Nu era rău dacă reuşeam să apărăm şi noi una sau douş lovituri. Probabil cş a fost strategia lipsitş de inspiraţie, dar se întâmplă acest lucru. Fiecare portar işi face o strategie pentru aceste lovituri. Uneori este mai inspirată, altădată mai puţin.”, a spus preşedintele de imagine al Stelei, omul care a apărat patru lovituri de departajare la Sevilla, în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986.

sursă: www.cancan.ro