Sport

Soția lui Adrian Mititelu iese la atac după promovarea echipei FC U Craiova 1948 în Liga 1: „Nu mor leii când vor câinii”

Ileana, soția lui Adrian Mititelu, a răbufnit după promovarea echipei FC U Craiova 1948 în Liga 1. „Nu mor leii când vor câinii”, le-a transmis aceasta tuturor contestatarilor.
24.05.2021 | 22:20
Sotia lui Adrian Mititelu iese la atac dupa promovarea echipei FC U Craiova 1948 in Liga 1 Nu mor leii cand vor cainii
Ileana Mititelu a răbufnit după promovarea echipei în Liga 1. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Familia lui Adrian Mititelu iese la atac după promovarea echipei FC U Craiova 1948 în primul eșalon al fotbalului românesc. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, soția patronului i-a pus la punct pe cei care au încercat de-a lungul timpului „să-l reducă la tăcere”.

Nu mor leii când vor câinii! Ce nu știu ei, este că tu ești omul care nu renunță niciodată, pentru că ai un caracter foarte puternic și ești un mare luptător” a transmis aceasta cu puțin timp în urmă.

ADVERTISEMENT

Alb-albaștrii au încheiat play-off-ul Ligii a doua pe prima poziție, la cinci puncte în fața Rapidului și 6 în fața Mioveniului. Cu toate acestea, Eugen Trică a fost înlăturat la nici 24 de ore după sărbătoarea de pe „Ion Oblemenco”.

Soția lui Adrian Mititelu a răbufnit după promovarea echipei în Liga 1

„Adi, trebuia să fim împreună în cea mai importantă și așteptată zi pentru tine, dar uite că după 10 ani bunul Dumnezeu ți-a îndeplinit cea mai mare dorință a ta.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acei oameni răi fără suflet, au reușit să îți ia această mare bucurie, crezând ca așa te vor reduce la tăcere, luându-ți propria libertate, dar nu mor leii când vor câinii!

Ce nu știu ei, este că tu ești omul care nu renunță niciodată, pentru că ai un caracter foarte puternic și ești un mare luptător și te așteptăm acasă cât mai repede și mai puternic decât te știm cu toții!

ADVERTISEMENT

Felicitări pentru această mare bucurie, pe care ai oferit-o tuturor acelor care iubesc această ECHIPĂ ADEVARATĂ! Te iubim enorm!”, a scris Ileana Mititelu pe contul său de Facebook.

Mutu, dorit cu insistență de Mititelu Junior: „E prima opțiune”

În altă ordine de idei, Adrian Mititelu Junior,  în mâinile căruia se află destinele echipei după condamnarea tatălui său la trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală, i-a găsit deja înlocuitor lui Eugen Trică. În pole – position pentru preluarea băncii tehnice se află actualul selecționer al României U21, Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Negociem cu Adi Mutu, opțiunea noastră asta e, vedem cum decurg negocierile, el a zis că U Craiova  e o opțiune serioasă, vedem în zilele următoare. El e prima opțiune, dar mai avem variante de rezervă. În 2-3 zile se definitivează.

Dar în proporție de 80-90 la sută la sfârșitul săptămânii avem antrenor. Avem mare încredere în el, are maturitatea necesară, m-a impresionat în discuțiile despre fotbal.

Este dornic să muncească, majoritatea antrenorilor sunt delăsători, mai ales cei care au făcut performanțe în trecut. Mutu se pliază pe proiectul nostru.

Nu știu dacă e dinamovist, acum câțiva ani declara că în copilărie ținea cu Craiova, iar acum fotbalul e mai profesionist, fosta echipă nu e un criteriu pentru alegerea antrenorului”, a dezvăluit tânărul de 24 de ani la Digi Sport.

ADVERTISEMENT