ADVERTISEMENT
Life

Soția lui Alex Bourceanu s-a ras în cap! Transformare șocantă, după ce slăbise 50 de kilograme

Autor: Flaviu Popa | 09.10.2020 | 20:22
Soția lui Alex Bourceanu s-a ras în cap! Transformare șocantă, după ce slăbise 50 de kilograme
Încă o schimbare dramatică pentru Adina Bourceanu, după ce s-a ras în cap. Cum a apărut în această dimineață la TV Sursa foto: Digisport

Adina Bourceanu, cunoscuta soție a lui Alex Bourceanu, fostul jucător al FCSB-ului, a decis să își schimbe radical aspectul.

ADVERTISEMENT

Mai exact, femeia s-a ras în cap, un lucru pe care și l-a dorit mereu, însă nu a avut niciodată tupeu să-l realizeze.

Cu toate acestea, în 9 octombrie 2020, imposibilul a devenit posibil și Adina Bourceanu a renunțat la podoaba capilară, total.

ADVERTISEMENT

Soția lui Alex Bourceanu s-a ras în cap

Alături de fotografia șocantă pentru unii, femeia a transmis următorul mesaj: „Fără filtre, fără teamă, fără regret! Mi-am dorit mereu ca o dată în viață să ma rad în cap. Am făcut-o acum!”.

Soția lui Bourceanu s-a ras în cap
Soția lui Bourceanu s-a ras în cap

Schimbare radicală de look în ultimii ani

Adina Bourceanu a slăbit aproape 50 de kilograme în ultimii ani, o schimbare radicală care i-a impresionat pe fani.

ADVERTISEMENT

Alex Bourceanu s-a căsătorit cu Adina în 2014, iubita sa din adolescență. Cei doi aveau deja 2 copii împreună, însă femeia era nemulțumită că are kilograme în plus.

Fără să mai stea pe gânduri, femeia a decis să apeleze într-un final la o operație de micșorare a stomacului, iar în prezent arată aproape de perfecțiune.

ADVERTISEMENT

Potrivit Libertatea, femeia a plătit aproape 6.000 de euro pe operația estetică. Mai mult, Adina și-a armonizat silueta și și-a modelat sânii cu ajutorul implanturilor de silicon după care și-a înlăturat excesul de piele rezultat în urma slăbitului.

A slăbit 50 de kilograme și acum întoarce privirile tuturor, după ce a decis să facă sport și să țină o dietă strictă. Acum că s-a ras în cap, look-ul Adinei este cu adevărat șocant, însă într-un sens pozitiv.

ADVERTISEMENT

Așadar, nimeni nu ar zice că Adina Bourceanu este mamă de copii și că în urmă cu mai mulți ani avea cu 50 de kilograme în plus, un motiv demn de urmat de toate femeile care au renunțat să mai creadă că se pot schimba în bine.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!