Life

Soția lui Alin Oprea, pusă la zid după divorț! Ce acuzații i se aduc femeii care a fost 22 de ani alături de solistul Talisman

21.08.2020 | 11:09
Sotia lui Alin Oprea pusa la zid dupa divort Ce acuzatii i se aduc femeii care a fost 22 de ani alaturi de solistul Talisman
Soția lui Alin este arătată cu degetul pentru divorțul de Alin Oprea. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii incredibile despre divorțul care a zguduit showbiz-ul românesc în această toamnă. Cum probabil v-ați dat seama deja, vorbim despre Alin Oprea și soția sa, Larisa, cuplul care se destramă după nu mai puțin de 22 de ani de căsnicie.

Surse apropiate celor doi o arată cu degetul pe brunetă și pun despărțirea bruscă pe seama dorinței sale de a deține controlul în orice situație. Asta deși solistul trupei Talisman a fost surprins în timp ce se plimba pe litoral la braț cu noua cucerire, soția unui cunoscut afacerist din Cluj.

ADVERTISEMENT

În plus, copiii (Adrian și Melissa) și-au ales deja „tabăra” și nu par dispuși să își ierte tatăl care i-a părăsit pentru o altă femeie. O dovadă în plus este prezența lor la notar, în urmă cu o săptămână, unde și-au susținut mama în încercarea de a pune punct căsniciei. Divorțul nu s-a pronunțat, însă, pentru că artistul nu a fost de acord ca Larisa să-i poarte în continuare numele de familie.

Soția lui Alin Oprea, acuzată că ar fi motivul real al divorțului

Am cunoscut-o și pe doamna Larisa… Toți oamenii cu personalitate din jurul lui Alin erau foarte repede compromiși și eliminați din proximitatea acestuia, prin tertipuri feminine bine elaborate, astfel încât soțul să nu simtă implicarea ei directă, uneori chiar Alin făcea pașii dictați de ea, crezând că sunt hotărârile lui.

ADVERTISEMENT

O iubea și nu mai vedea nimic în afară de ea si familia lui. În acest fel, doamna Larisa, prin intermediul lui Alin, dar și direct, a eliminat din trupa Talisman oameni și instrumentiști extrem de valoroși, care la ora actuală performează în trupe de legendă din România”, a declarat un apropiat al lui Alin Oprea pentru cancan.ro.

Și Tavi Colen a criticat-o după destrămarea trupei Talisman: „Îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare”

Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație.

ADVERTISEMENT

Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale.

ADVERTISEMENT

Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, a dezvăluit Tavi Colen în urmă cu câțiva ani, când a fost chestionat în privința motivelor din spatele destrămării trupei Talisman.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink