Life

Soția lui Alin Sălăjean de la Survivor România, detalii despre căsnicie. Cum se înțeleg cei doi

26.01.2021 | 19:52
Soția lui Alin Sălăjean de la Survivor România, detalii despre căsnicie. Cum se înțeleg cei doi
Soția lui Alin Sălăjean de la Survivor România, detalii despre căsnicie. Cum se înțeleg cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soția lui Alin Sălăjean de la Survivor România 2021, Diana, a oferit detalii despre căsnicia lor, după ce Războinicul a fost „acuzat” că își ține partenera de viață ascunsă de ochii curioșilor. 

Femeia a mărturisit în emisiunea „Ștafeta mixtă” că relația lor nu este numai lapte și miere, însă declarația pe care i-a făcut-o din Republica Dominicană a emoționat-o până la lacrimi. Declarațiile concurentului au ajuns la sufletele tuturor.

ADVERTISEMENT

Diana Sălăjean a subliniat că toate prietenele sale visează să-și găsească parteneri care să fie sensibili și puternici, la fel ca Alin. De altfel, frumoasa brunetă a precizat că nu este o persoană geloasă, fiind foarte fericită alături de soțul ei.

Diana Sălăjean, declarații despre căsnicia cu Alin de la Survivor România 2021

În altă ordine de idei, soția lui Alin Sălăjean speră din tot sufletul ca Războinicul să supraviețuiască cât mai mult în jungla dominicană, mai ales că nu s-a plâns până în momentul de față de lipsa hranei sau pentru că a fost privat de somn.

ADVERTISEMENT

Diana este conștientă că dorul de casă este foarte mare, dar se gândește că participantul va rezista până în marea finală de la Survivor România 2021. Femeia îl așteaptă acasă cu premiul cel mare, așa cum chiar ea a declarat la Kanal D.

Diana, soția lui Alin Sălăjean de la Survivor România 2021
Diana Sălăjean, soția Războinicului Alin de la Survivor România 2021. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Din ce spune el, nu prea suferă nici de mâncare, nici de somn, suferă de dorul de casă. Alin este un bărbat sensibil, dar totodată puternic.

Toate prietenele mele care sunt singure mi-au spus, după declarațiile sale, că își doresc un soț ca Alin. Nu sunt o fire geloasă, sper să își găsească și ele un bărbat pe măsură. Bineînțeles că nu e totul lapte și miere, dar suntem foarte fericiți.

ADVERTISEMENT

Dacă nu eram, cred că nu îi era atât de dor de casă și lui. Sper să fie puternic și să reziste pentru că eu nu îl aștept acasă până la vară”, a declarat soția lui Alin Sălăjean, Diana, notează wowbiz.ro.

Frumoasa clujeană este singura femeie care îl cunoaște cu adevărat pe Războinic, Alin Sălăjean având numai cuvinte de laudă la adresa soției sale. Bruneta îi este aproape în toate și îl susține de acasă în parcursul său din Republica Dominicană.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri