Life

Soția lui Andrei Aradits, transformare incredibilă. Cum arată Andreea Aradits după ce s-a apucat de yoga

23.09.2020 | 13:41
Sotia lui Andrei Aradits transformare incredibila Cum arata Andreea Aradits dupa ce sa apucat de yoga
Cum arată soția actorului Andrei Aradits și cu se ce ocupă aceasta.Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Pe îndrăgitul actor, Andrei Aradits, îl cunoaște o țară întreagă, însă, puțini știu cine este soția acestuia. Numele partenerei artistului este Andreea, iar cei doi formează un cuplu de aproape 17 ani și au un băiat împreună, pe nume Eric.

Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare și au o căsnicie împlinită, departe de ochii presei. Atât Andrei Aradits, cât și soția sa, sunt două persoane rezervate și dedicate vieții de familie.

ADVERTISEMENT

De câțiva ani, Andreea Aradits și-a descoperit pasiunea pentru yoga și a hotărât să se facă profesoară în acest domeniu. Are un fizic de invidiat, iar soțul ei are cu ce să se mândrească.

Andreea Aradits, schimbare surprinzătoare. Iată cum arată acum soția lui Andrei Aradits

Nu este un secret faptul că practicatul de yoga este foarte benefic atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, iar Andreea Aradits pare că simte din plin efectele pozitive ale acestuia, având o siluetă aproape de perfecțiune.

ADVERTISEMENT

Andreea Aradits este o persoană foarte activă în mediul online, dedicându-și conturile de pe rețelele de socializare tutorialelor de yoga.

Conștientă de importanța unui stil de viață sănătos, soția lui Andrei Aradits dorește să ajute și alte femei să ajungă la forma fizică dorită, dovadă fiind filmulețele în care își învață admiratoarele cum să se autoperfecționeze.

ADVERTISEMENT

„În luna aprilie, fac 3 ani de când predau yoga. Mă face fericită și sper să pot și eu, la rândul meu, să fac oamenii din jur mai fericiți. Când reușesc asta, mă simt cu adevărat împlinită. Și am confirmarea că mă aflu pe drumul cel bun”, a mărturisit Andreea Aradits pe contul ei de Facebook.

Andrei Aradits, despre partea mai puțin plăcută a căsniciei

Andreea și Andrei Aradits trăiesc, de mulți ani, o poveste frumoasă de iubire, care a luat naștere pe platourile de filmare. În prezent, formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.

”Ne-am cunoscut la serialul În Familie! Ea lucra la producție. Însă nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa: „Do you believe in love at first sight or should I walk by again? (n.r. ‘Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec o dată prin fața ta’?) Am zis: „Mm, hai să mă duc. Ceva-ceva tot o ieși în seara asta”a declarat a actorul într-un interviu pentru femeia.ro.

Cu ceva timp în urmă, Andrei Aradits a făcut declarații inedite despre viața de familie, povestind discuțiile în contradictoriu pe care le-a avut cu soția sa, după ce aceasta a hotărât să devină vegană, spre nemulțumirea actorului.

“Soția mea s-a făcut vegană! Tu nu știi ce probleme sunt la mine în bucătărie! Să vezi când nu ai loc în frigider de lapte de soia, de quinoa și de alte ghidușii de genul ăsta”, a afirmat Andrei Aradits, care nu s-a arătat a fi de acord cu decizia soției sale.