Life

Soția lui Andrei Ștefănescu, replică dură după ce artistul a fost infectat cu COVID-19: ”Puțin creier, atât e necesar”

23.06.2020 | 20:36
Sotia lui Andrei Stefanescu replica dura dupa ce artistul a fost infectat cu COVID19 Putin creier atat e necesar
ADVERTISEMENT

Soția lui Andrei Ștefănescu, Antonia, le-a dat replica celor care nu au putut înțelege de ce prezentatorul Antena Stars și-a pupat copilul înainte de a pleca la spital, mai ales că știa că are coronavirus.

Tânăra a transmis un mesaj extrem de dur în mediul online mărturisind că soțul ei nu avea simptome pentru coronavirus nici înainte de a face testul, nici după ce a aflat că rezultatul este pozitiv.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a cunoscutului artist a ținut să lămurească situația, în special în legătură cu motivul pentru care Andrei Ștefănescu și-a pupat băiețelul după ce a aflat că este infectat cu noul tip de coronavirus.

Antonia, soția prezentatorului Andrei Ștefănescu, replică dură în online

„Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul: fiindcă și înainte să primească telefonul că e pozitiv îl pupase. Și de dimineață îl pupase, și seara la culcare îl pupase, și de o sută de ori pe zi îl pupase, în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Fiindcă, ce să vezi?! Locuiește în aceeași casă cu copilul și cu nevasta, nu a picat în clipa aia din Lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era și înainte de telefon, și cu o zi înainte, și cine mai știe de când, chiar credeți că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul?

Era tot el, nu avea simptome nici înainte, nici după aflarea rezultatului. Puțin creier și puțină logică, atât e necesar ca să nu bați câmpii laolaltă cu toți imbecilii de pe FB, doar puțin.

ADVERTISEMENT

Desigur, unde e cazul, că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, a scris pe pagina de Instagram soția prezentatorului de la Antena Stars, Andrei Ștefănescu.

View this post on Instagram

In dreapta ta ♾ @andreistefanescuofficial

A post shared by Antonia Alexandra (@antoniaastefanescu) on

Fostul component al formației Alb Negru a contactat virusul pe platourile de filmare de la emisiunea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 unde are calitatea de concurent.

ADVERTISEMENT

În prezent, prezentatorul „Showbiz Report” de la Antena Stars se află internat la Spitalul „Matei Balș” din Capitală starea sa de sănătate fiind una bună. Vedeta este asimptomatică, la fel și colega sa de la Antena 1, Alina Pușcaș, care recent s-a vindecat și a fost externată.

 

 

ADVERTISEMENT