Life

Soția lui Aurelian Temișan, trup de invidiat la 50 de ani. Cum arată în costum de baie

Soția lui Aurelian Temișan, Monica Davidescu, are un trup de invidiat la vârsta de 50 de ani. Artista și-a uimit fanii cu câteva fotografii în costum de baie.
10.08.2022 | 16:58
Soția lui Aurelian Temișan arată impecabil la vârsta de 50 de ani, în costum de baie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan și soția lui sunt unul dintre cele mai renumite și celebre cupluri din showbiz. De curând, Monica Davidescu a postat câteva fotografii, în costum de baie, pe rețelele de socializare, uimindu-și fanii cu silueta impecabilă la cei 50 de ani.

Monica Davidescu, siluetă de invidiat în costum de baie, la cei 50 de ani

Monica Davidescu și-a expus trupul de invidiat pe Instagram, aflându-se la malul mării, alături de familie și cei dragi. Cu aceștia, și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind vârsta de 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Monica Davidescu a scris și câteva cuvinte de recunoștință pe contul său, unde are peste 19 mii de urmăritori. Ea a mulțumit familiei sale pentru tot sprijinul de până acum.

”În pași de dans la malul mari! Asta e vacanta preferata. Lângă mine se afla cel mai prețios dar al vieții, familia! Mulțumesc VIATA pentru primii 50!

ADVERTISEMENT

Privesc cu încredere spre următorii ani. Alături de mine, ca întotdeauna, FAMILIA! Va mulțumesc!”, a scris Monica Davidescu pe Instagram.

Cum reușește Monica Davidescu să arate impecabil la vârsta de 50 de ani

Soția lui Aurelian Temișan reușește să aibă un corp bine sculptat prin multă mișcare. Tot pe rețelele de socializare, solista a făcut publice câteva imagini în care apare făcând gimnastică.

ADVERTISEMENT

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Aceștia au asaltat-o cu comentarii de apreciere.

”Frumusețe rara sa fii fericita alături de cei dragi ție/Bună si sport la treabă!”, i-au comentat o parte dintre fani.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, căsnicie de 16 ani

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au un mariaj reușit, iar ca drept dovadă sunt cei 16 de ani de căsnicie. Însă, ei formează o relație de mai multă vreme, mai exact, de 28 de ani.

ADVERTISEMENT

”Avem 16 ani de la nuntă și 28 de când ne cunoaștem, trebuie specificat. Având în vedere că am lăsat tot timpul loc noului și surprizelor din partea fiecăruia dintre noi, pentru celălalt, nu a fost timp de plictiseală și nici nu cred că va fi.

Avem multe de făcut împreună, am făcut multe împreună și avem multe de făcut în continuare și cred că asta este o parte din reușită și din longevitatea relației”, a spus Aurelian Temișan pentru Spectacola. 

ADVERTISEMENT