Life

Cum arată soția lui Cătălin Zmărăndescu. Concurentul de la Survivor România e la a doua căsnicie

Cătălin Zmărăndescu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui, Luiza, cea care i-a schimbat viața în bine. Prin ce a trecut concurentul de la Survivor România?
17.12.2021 | 11:47
Cum arata sotia lui Catalin Zmarandescu Concurentul de la Survivor Romania e la a doua casnicie
ADVERTISEMENT

Luiza, cea de-a doua soție a lui Cătălin Zmărăndescu, unul din cei 12 faimoși de la Survivor România, i-a schimbat complet viața sportivului.

Cunoscutul sportiv a trecut printr-un episod destul de dificil, implicat fiind în urmă cu câțiva ani într-un scandal uriaș care avea legătură cu omul datorită căruia a devenit cunoscut, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Zmărăndescu fusese închis pentru 29 de zile, iar în final a primit o condamnare de trei ani cu suspendare pentru celebrul episod în care Becali a vrut să-și facă singur dreptate după ce mai mulți indivizi i-au furat mașina.

Soția lui Cătălin Zmărăndescu i-a schimbat viața fostului om de încredere al lui Gigi Becali

Acel scandal a atârnat greu de imaginea lui Zmărăndescu și l-a afectat inclusiv pe plan profesional. Acuzat că i-a răpit pe hoții care îi furaseră mașina lui Becali, faimosul a fost părăsit de prima soție.

ADVERTISEMENT

Dorind să uite de necazuri, Cătălin a plecat la un moment dat în Marea Britanie. Acolo și-a dorit să ia totul de la zero, să devină un alt om.

Femeia care l-a ajutat să revină pe un drum normal a fost Luiza, cea de-a doua sa nevastă. Despre aceasta, Cătălin a vorbit de fiecare dată cu o sclipire în ochi. A spus că este persoana căreia îi datorează schimbarea, cu adevărat îngerul ei păzitor.

ADVERTISEMENT

Luiza i-a dăruit sportivului în anul 2018 o fetiță, iar concurentul de la Survivor România se declară mai mult decât fericit cu familia lui.

Cătălin Zmărăndescu, alături de soția sa, Luiza. Foto: Ok Magazine
Sportivul spune că datorită soției lui viața sa s-a schimbat în bine. Foto: OK Magazine

Concurentul de la Survivor România, tată de fată

„De câţiva ani buni viaţa mea s-a schimbat în bine. Femeia de lângă mine este responsabilă, dar din păcate o înşel în fiecare zi, cu nimeni alta decât cu Matilda, dragostea mea cea mai mare.

ADVERTISEMENT

Sunt tătic de fetiţă şi sunt fericit. E o fetiţă extrem de activă, trebuie să stai 24 din 24 de ore după ea, dar noroc că avem condiţie fizică. Nici nu mai avem nevoie să mergem la sală. De la şase luni s-a ridicat în picioare“, spunea Cătălin Zmărăndescu acum doi ani pentru ziarul Click!.

Sportivul este din nou în centrul atenției. După cum se știe deja, va participa în noul sezon Survivor România, difuzat de PRO TV. Acesta va lupta alături de alte vedete precum Emil Rengle, Elena Chiriac, Otilia Bilionera sau CRBL în jungla din Dominicană.

 

ADVERTISEMENT