Life

Soția lui CRBL, de la Survivor România, răspunde acuzaților aduse de Andreea Tonciu: „Știu ce am acasă!”

După acuzațiile făcute de Andreea Tonciu la adresa foștilor colegi de echipă, apropiații acestora au intervenit pentru a-i apăra. Ce părere are Elena despre discuțiile în care a fost implicat soțul său?
01.02.2022 | 18:26
Sotia lui CRBL de la Survivor Romania raspunde acuzatilor aduse de Andreea Tonciu Stiu ce am acasa
Apropiații Faimoșilor, răspund acuzațiilor Andree Tonciu. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După declarațiile acide ale Andreei Tonciu la adresa foștilor săi colegi de echipă, de la Survivor România 2022, Mihai Iordache, tatăl lui TJ Miles, Emanuel Neagu, prietenul lui Emil Rengle și Elena, soția lui CRBL, au intervenit în apărarea celor dragi.

Elena, soția lui CRBL: „Oamenii văd, oamenii votează”

Pe parcursul celor două săptămâni și jumătate petrecute de Andreea Tonciu în Jungla Dominicană, între ea și CRBL s-au iscat discuții aprinse, iar după eliminare, Faimoasa i-a adus fostului său coleg numeroase acuzații.

ADVERTISEMENT

Elena, soția lui CRBL, a intrat în direct, prin apel video, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță și i-a dat Andreei Tonciu replica, într-un mod elegant.

Din punctul de vedere al Elenei, nu este necesar să o caracterizeze în vreun fel pe fosta coechipieră a soțului său, deoarece oamenii de acasă au demonstrat, prin voturi, cine trebuie să rămână în competiția Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT

„Este părerea ei, părerile sunt împărțite. Oamenii simt, oamenii văd, oamenii votează. Știm cu toți cum este Andreea Tonciu. Fiecare dintre concurenți nu a fost dus cu forța acolo, fiecare a ales, a decis, și-a asumat. Nu este o emisiune de modelling, de fashion, este o emisiune de supraviețuire.”, a spus soția Faimosului.

„Știu ce am acasă”

Elena a mai precizat că CRBL este un om sincer, pe care îl cunoaște foarte bine, iar acuzațiile care i se aduc în emisiune nu îi pot schimba părerea despre el. Mai mult, îi este foarte greu atunci când îi vede suferințele partenerului de viață și trăiește alături de el, din fața televizorului, emoțiile competiției.

ADVERTISEMENT

„Știu ce am acasă, suntem de 15 ani împreună. Nu e ca și cum vine cineva și îmi spune. Am văzut și eu la tv ce a fost. Săracii, mă uitam la ei și mă rugam măcar să mănânce. E o persoană care spune exact ce gândește, spune exact pe față. Adevărul mi se pare de valoare, dar adevărul doare.”, a adăugat soția Faimosului.

Dacă ar fi să-i transmită omului iubit un mesaj, Elena și-ar dori ca CRBL să știe că atât ea, cât și Alexia, fetița lor îl susțin necondiționat și îi sunt aproape cu sufletul.

ADVERTISEMENT

„I-aș spune că am încredere totală în el, că îl iubesc foarte mult. Cu Alexia îl susținem secundă de secundă, chiar dacă suntem departe, suntem lângă el.”, a mărturisit Elena.

Tatăl lui Tj Miles, pentru prima dată la televizor

Mihai Iordache, tatăl Faimosului Tj Miles, de la Survivor România 2022, a fost invitat pentru prima dată într-un platou de televiziune.

Acesta și-a dat cu părerea despre parcursul fiului său în emisiune. Mihai Iordache este un tată mândru, dar se ferește să vorbească la superlativ despre Tj Miles, de teamă să nu fie mult prea subiectiv.

Este de acord cu atitudinea fiului său. Celor care îl acuză pe Faimos că este mult prea individualist le răspunde, explicându-le că oamenii sunt foarte diferiți și fiecare are modul său de a se exprima. De asemenea, a menționat faptul că el și soția sa, în calitate de părinți, nu i-au dat niciodată sfaturi lui Tj Miles.

„Sunt puțin emoționat de ce am văzut aseară. Mie îmi place, dar părerea poate nu e obiectivă, ochii de tată văd puțin altfel. Eu zic că se descurcă bine, e luptător, a și câștigat puncte. Noi în viață nu i-am dat sfaturi, i-am dat opțiuni, să aleagă. 

Dacă ar fi să dau un sfat aș da tribului, nu lui personal. Ca să consolideze tribul ar trebui toți să contribuie. Toate discuțiile care sunt în afara traseului dezbină tribul.”, a declarat Mihai Iordache.

Ce spune tatăl lui Tj Miles despre acuzațiile Andreei Tonciu?

În ceea privește acuzațiile pe care Andreea Tonciu i le-a adus concurentului Survivor România 2022, conform cărora acesta ar fi greșit emisiunea și ar fi mers în Jungla Dominicană pentru a-și face o relație, părintele lui TJ Miles a spus că este nevoie ca membrii unei echipe să se cunoască, pentru a deveni uniți.

„Deocamdată este singur și nu e nimic rău să cunoști pe unul și pe altul. Ca să formezi echipa trebuie să-ți cunoști partenerii de joc, băieți și fete. Cred că în episodul de aseară s-a discutat că nu a avut ocazia să vorbească cu Elena, încă.” , și-a motivat tatăl lui Tj Miles răspunsul.

Emanuel Neagu, fost concurent Survivor România și susținător al lui Emil Rengle

Emanuel Neagu a fost concurent al emisiunii Survivor România, în anul 2020, ajungând chiar până în finala competiției. În sezonul actual îl susține pe Emil Rengle, cu care este bun prieten.

Pe Rengle, Andreea Tonciu l-a acuzat că este „îmbârligător” și a spus că din cauza lui echipa Faimoșilor se ceartă și pierde foarte multe probe.

Emanuel Neagu sare în apărarea Faimosului și declară că, din punctul său de vedere, Andreea Tonciu nu face altceva decât să-și prezinte opiniile, ca fiind fapte.

„Eu îl cunosc foarte bine, e un băiat educat, citit, știe să vorbească cât trebuie să vorbească. E normal să ai tot felul de discuții acolo. Eu nu o știu pe Andreea Tonciu, doar din ce am văzut la televizor. Ea își formează niște opinii despre unele persoane, pe care, cumva, le scoate pe gură ca și cum ar fi niște fapte.”, a explicat fostul concurent Survivor România 2022.

 

ADVERTISEMENT