Life

Soția lui Cristi Pulhac, fostul concurent Exatlon, a încins litoralul. Raluca a făcut senzație la mare cu trupul de sirenă, iar BRomania a văzut tot

21.07.2020 | 09:43
Sotia lui Cristi Pulhac fostul concurent Exatlon a incins litoralul Raluca a facut senzatie la mare cu trupul de sirena iar BRomania a vazut tot
ADVERTISEMENT

Cristi Pulhac se poate lăuda cu performanțele sale profesionale, însă, de asemenea, fostul fotbalist poate să se mândrească și cu soția lui Raluca, care îi este alături de aproape un deceniu.

Bruneta se află într-o formă de zile mari și pentru că mereu a făcut furori în costum de baie, anul acesta a făcut senzație pe plaja din Mamaia, unde alături de îndrăgostiți a fost și BRomania.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, Raluca a reușit să atragă atenția celor din jur.

Cristi Pulhac și Raluca, un cuplu invidiat

Sunt împreună de aproape 10 ani, după ce s-au cunoscut într-un restaurant, iar Republica Dominicană este locul în care au petrecut cele mai frumoase momente din viața lor.  Din cauza carantinei, fostul fotbalist și soția s-a au ales ca destinație, anul acesta, Mamaia, unde s-au distrat alături de mai mulți prieteni, printre care și Matei Dima.

 

View this post on Instagram

 

S U M M E R T I M E ☀️? • • • #mamaia #constanta #romania #mamaiabeach #beachtime #beachvibes #summertime #summer2020 #summermood #beachlife #wifey #couple #couplegoals

A post shared by Cristian Pulhac (@cristipulhac) on

„ Ne cunoaștem de opt ani jumate, de atunci ne iubim. Chiar se apropie ziua de când ne-am cunoscut noi, pe 14 februarie, acum nouă ani, ne-am văzut la o masă, cu niște prieteni. Nu am făcut cunoștință și la trei luni distanța și ne-am întâlnit întâmplător pe un bulevard din București, eu căutam loc de parcare, el era pe jos, se ducea să-și ia mașina din parcare și m-a salutat. Eu nici nu mă gândeam că mă mai ținuse minte. Am interacționat.”, a declarat Raluca, în 2019.

ADVERTISEMENT

BRomania s-a distrat pe litoral cu celebrul cuplu Cristi și Raluca Pulhac, au stat la terasă, iar distanțarea socială nu părea un criteriu în imaginile în care apar împreună.

 

View this post on Instagram

 

Whats up, brooo?? ? #nomorequarantine #summerishere #partytime

A post shared by Cristian Pulhac (@cristipulhac) on

În perioada în care fostul fotbalist de la Dinamo a fost la Exatlon, Raluca l-a sprijinit și l-a așteptat cu sufletul la gură acasă și a urmărit toate emisiunile în care soțul ei apărea.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Golden babe ??✨ • • Swimsuit: Coming soon on @elia_swimwear ? __________________________________________________ #mamaia #constanta #romania #visitromania #beach #beachview #beachvibes #summervibes #summertime #blacksea #beachbody #swimwear #eliaswimwear #swimsuit #bodyshape #mamaiabeach #palms #shutupbeach #swimsuit #swimwear #swimwearbabe

A post shared by Raluca ? (@raluk_a) on

A jucat la Dinamo

Cristi Pulhaceste un fost jucător român de fotbal care a jucat la CS FC Dinamo București. Unul dintre cele mai mari scandaluri în care a fost implicat a fost în 2008, după ce a fost filmat de ziua lui Gabriel Torje, împreună cu acesta și Adrian Ropotan cântând melodia Steaua e numai una. Cei trei au fost amendați cu 5000 de euro.

Cristi Pulhac are 34 de ani și s-a retras de pe terenul de fotbal. El a participat la Exatlon în 2018, unde a fost intens urmărit și comentat. Fostul fotbalist a câștigat două titluri de campion cu Dinamo București.

ADVERTISEMENT