Life

Soția lui Daniel Onoriu îi dă replică mamei acestuia. A retras sau nu plângerea penală?

Partenera lui Daniel Onoriu, renunță la plângere? Cum răspunde blondina mamei pilotului de raliu care speră la o mediere.
16.11.2022 | 23:29
Sotia lui Daniel Onoriu ii da replica mamei acestuia A retras sau nu plangerea penala
Partenera lui Daniel Onoriu, renunță la plângere? Cum răspunde blondina mamei pilotului de raliu. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Soția cunoscutului pilot de raliu îi dă replică mamei acestuia. A retras sau nu plângerea penală? Femeia a dezvăluit cum stau lucrurile după ce sportivul a fost internat într-un spital de psihiatrie după despărțirea cuplului.

Partenera lui Daniel Onoriu, renunță la plângere? Cum răspunde blondina mamei pilotului de raliu

Isabela, partenera lui Daniel Onoriu, a reacționat după ce soacra sa a declarat că o va contacta. Cea care i-a dat viață sportivului, Jeni Onoriu, vrea să poarte o discuție cu încă nora sa pentru a retrage plângerea de la poliție.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie frumoasa blondină a ținut să dezvăluie că nu este dispusă să ia legătura cu familia soțului, chiar dacă locuiește foarte aproape de aceasta, inclusiv de fiica pilotului de raliu, în vârstă de 23 de ani.

„Nu m-a contactat nimeni, ea (n.r. mama lui Daniel Onoriu) sau altcineva din partea familiei. Absolut nimeni nu m-a contactat. Se pot contacta avocații între ei, nu ar fi neapărat să ia legătura cu mine. 

ADVERTISEMENT

Prin avocați se poate lua legătura. Dacă mă vor contacta, o pot face prin avocatul lor și avocatul meu!”, a spus soția lui Daniel Onoriu pentru spynews.ro.

Isabela, despre împăcarea cu Daniel Onoriu

Isabela nu ia în calcul o posibilă împăcarea cu Daniel Onoriu, după ce sportivul a stat în comă 55 de zile. Pilotul de raliu a fost cel care a pus piciorul în prag și a luat decizia să pună capăt mariajului, însă în cele din urmă s-a răzgândit.

ADVERTISEMENT

Din păcate, blondina nu este dispusă să facă un pas înapoi, ci vrea să privească drept înainte. Inițial vedeta spusese că separarea este numai o strategie de marketing pentru a reveni la curse, dar adevărul era cu totul altul.

Realitatea a ieșit la iveală, Daniel Onoriu punând punctul pe i. Pe de celalaltă parte, Isabela a dorit să păstreze discreția și să nu facă prea multe declarații pe marginea subiectului.

ADVERTISEMENT

„Este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nici o cale de a mai fi împreună”, a mărturisit soția lui Daniel Onoriu la momentul separării.

ADVERTISEMENT