Life

Soția lui Daniel Onoriu, mărturii despre drama trăită de soțul ei: „I-au dat 3 zile să trăiască”

Mărturiile soției lui Daniel Onoriu despre operația lui nereușită de micșorare a stomacului. Fostul pilot de raliuri a fost aproape de moarte, iar medicii nu îi dădeau șanse de supraviețuire.
28.06.2022 | 18:14
Sotia lui Daniel Onoriu marturii despre drama traita de sotul ei Iau dat 3 zile sa traiasca
Mărturiile soției lui Daniel Onoriu despre operația lui. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, a făcut declarații despre drama prin care au trecut, după ce fostul pilot de raliuri s-a operat la stomac.

Mărturiile soției lui Daniel Onoriu despre operația lui

Soția lui Daniel Onoriu a făcut declarații despre clipele traumatizante prin care a trecut, după ce soțul ei a decis să își facă o operație de micșorare a stomacului, dar lucrurile au mers cum se putea mai rău.

ADVERTISEMENT

La patru zile după ce operația s-a terminat, Daniel Onoriu a leșinat, așa că a fost dus la spital.

Medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire și chiar spuneau că va mai rezista 3 zile din momentul în care a fost adus la spital, după care va muri.

ADVERTISEMENT

”La patru zile după operație a leșinat. De aici a început calvarul. 55 de zile în comă și 100 de zile în total pentru a se recupera, deși nici acum nu este perfect recuperat.

Intrăm în casă și vedem totul legat de el și auzeam de la medici că nu este vreo șansă să supraviețuiască. După operație i-au dat 3 zile să trăiască”, a dezvăluit aceasta la emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu, măcelărit de medicii din Turcia

Soția lui Daniel Onoriu a explicat că el a fost operat șase ore după ce a ajuns la spital, fiind în stare foarte gravă.

După operație, medicii i-au spus Isabelei Onoriu că soțul ei a fost măcelărit de medicii turci care i-au tăiat stomacul și toate organele vitale au început să i se necrozeze.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care lucrurile au mers prost pentru Daniel Onoriu a fost că în timpul operației de tăiere de stomac i s-ar fi atins o venă de la pancreas.

„Mi-au spus la spital că trebuie operat de urgență. L-au băgat la 12 noaptea în operație și au ieșit la 6 dimineața.

Mi-a zis medicul că a fost măcelărit, că i s-au necrozat toate organele vitale. În timpul operației din Turcia i-ar fi atins o venă la pancreas, fără să vadă probabil, și aia a tot sângerat non stop”, a mai declarat Isabela Onoriu.

ADVERTISEMENT
Tags: