Life

Soția lui Elvis Presley contestă testamentul fiicei sale, Lisa Marie. Scandal după moartea singurei fiice a legendarului cântăreț

Soția lui Elvis Presley contestă testamentul fiicei sale. Lisa Marie Presley a lăsat un amendament în document care o nemulțumește pe mama sa.
31.01.2023 | 10:51
Sotia lui Elvis Presley contesta testamentul fiicei sale Lisa Marie Scandal dupa moartea singurei fiice a legendarului cantaret
Soția lui Elvis Presley contestă testamentul fiicei sale, Lisa Marie Presley Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Soția lui Elvis Presley contestă testamentul fiicei sale. Lisa Marie Presley a murit în urmă cu câteva săptămâni, iar acum a început un scandal pentru modificarea testamentului său.

Soția lui Elvis Presley contestă testamentul fiicei sale, Lisa Marie Presley

Priscilla Presley a contestat în instanță testamentului unicei sale fiice, Lisa Marie Presley. Este vorba despre un amendament din document cu care Priscilla nu este de acord și vrea să fie declarat nevalid.

ADVERTISEMENT

Amendamentul este din anul 2016 și stipulează că Priscilla este înlăturată din funcția de administrator al succesiunii după moartea Lisei Marie Presley. De asemenea, eliminat din funcția de co-administrator este și fostul ei manager de afaceri, Barry Siegel.

Mama sa și fostul manager sunt înlocuiți de doi dintre copiii Lisei Marie Presley, anume Riley, în vârstă de 33 de ani, și Benjamin Keough. Acesta din urmă chiar a decedat în anul 2020.

ADVERTISEMENT

Soția lui Elvis Presley a susținut că nu știa de existența „pretinsului amendament din 2016″ asupra căruia are multe suspiciuni de validitate și că a aflat de el abia după ce fiica sa s-a stins din viață.

Ce argumente are Priscilla pentru contestarea testamentului

Alte argumente date de avocații Priscillei Presley spun că este scris greșit numele mamei sale și semnătură Lisei este una dubioasă, care “pare incompatibilă cu semnătura ei obișnuită și obișnuită”, se arată în dosarul judiciar citat de BBC.

ADVERTISEMENT

Priscilla a spus că nu a fost citit acest amendament în timpul vieții fiicei sale așa cum prevedea testamentul și că nu a fost niciun martor pentru acesta sau sau confirmat la un notar.

“Pe baza celor de mai sus, pretinsa modificare din 2016 ar trebui să fie considerată invalidă, iar Trustul, astfel cum a fost modificat și complet reformulat în 2010, este documentul care controlează și face autoritate, iar termenii săi sunt administrați”, se arată în petiție, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, întreaga familie a Lisei Marie Presley a participat la o slujbă de comemorare a sa, iar una dintre fiicele sa a compus o poezie în cinstea mamei sale decedate, citită de Priscilla.

ADVERTISEMENT