Life

Soția lui Emil Boc ar putea fi fotomodel. Cu ce se ocupă Oana, prima doamnă a Clujului

02.10.2020 | 18:07
Sotia lui Emil Boc ar putea fi fotomodel Cu ce se ocupa Oana prima doamna a Clujului
Soția lui Emil Boc este o apariție total neașteptată
ADVERTISEMENT

Oana Boc, soția primarului din Cluj, ar putea să aibă o carieră de succes în calitate de fotomodel, roșcata fiind de o frumusețe răpitoare.

Cu anumite trăsături fizice și calități deloc de neglijat, soția lui Emil Boc este o apariție total uluitoare. Și meseria aleasă de aceasta le-ar putea da multora de furcă, dacă ar încerca să ghicească cu ce se ocupă partenera de viață a cunoscutului om politic.

ADVERTISEMENT

Oana și Emil Boc au ajuns în fața altarului cu mai bine de un sfert de veac în urmă. Cei doi și-au jurat iubire veșnică și au o relație foarte aproapiată. Cu toate acestea, Oana a rămas o prezență foarte discretă, mai ales în anii în care soțul ei s-a aflat la cârma Guvernului României.

Soția lui Emil Boc e o apariție rară. Cu ce se ocupa Oana, prima doamnă a Clujului

Emil Boc a obținut în cadrul alegerilor locale ce au avut loc de curând al doilea mandat consecutiv pentru Cluj. Soția lui, Oana, este cea care l-a susținut întotdeauna necondiționat.

ADVERTISEMENT

Ocupația acesteia este una foarte neașteptată, frumoasa roșcată având la activ foarte mulți ani într-un rol important de profesor universitar, la Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Oana ar putea ocupa cu brio și un rol de manechin, pozând adesea și în ținute foarte mulate pe care le afișează spre surpriza românilor, în mediul online.

ADVERTISEMENT

Foarte preocupată de propria ei carieră, Oana Boc a continuat în rolul de lector universitar în Limba Română, la universitatea de prestigiu, chiar din anul 1993, după ce și-a finalizat studiile.

Totodată, cea mai nouă postare de pe Facebook o afișează pe Oana într-o rochie albă din dantelă ce îi pune în valoare silueta. La această ținută, prima doamnă din Cluj a asortat, după cum o indică vremurile și după cum se poate observa și în continuare, o mască de protecție, similară rochiei.

ADVERTISEMENT
Soția lui Emil Boc ar putea fi fotomodel. Cu ce se ocupă Oana, prima doamnă a Clujului
Oana, soția lui Emil Boc e o prezență ce se face foarte repede remarcată

Oana și Emil Boc au împreună două fiice superbe, pe nume Patricia și Cezara. Iar pe lângă meseria practicată cu foarte mult drag, cea de profesor universitar, Oana Boc are și rolul de scriitoare, având la activ chiar câteva volume de poezii pe care le-a publicat.

ADVERTISEMENT