Fotbal international

Soția lui Emmanuel Culio suferă de o boală cruntă. Clipe grele pentru fostul jucător de la CFR Cluj

27.12.2020 | 15:43
Sotia lui Emmanuel Culio sufera de o boala crunta Clipe grele pentru fostul jucator de la CFR Cluj
Emmanuel Culio (37 de ani) traversează clipe dificile pe plan personal. Soția fostului fotbalist de la CFR Cluj suferă de o boală extrem de periculoasă. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Emmanuel Culio (37 de ani) traversează clipe dificile pe plan personal. Soția fostului fotbalist de la CFR Cluj suferă de o boală extrem de păcătoasă.

Argentinianul a plecat de la CFR Cluj la începutul lui 2020, iar acum a cerut să îi fie suspendată înțelegerea cu Quilmes Atletico până la finalul anului, dar nu e convins că va reveni.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, motivul pentru care Culio nu a mai stat în România este unul extrem de delicat.

Soția lui Emmanuel Culio e grav bolnavă

Înainte să părăsească România, Culio și-a motivat decizia spunând că are probleme personale care îl obligă să revină în Argentina.

Soția „eroului de pe Olimpico” are cancer și urmează tratament. Mijlocașul își vizita zilnic partenera de viață la spital, înainte să se infecteze cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Pe 22 septembrie, Culio a fost depistat pozitiv și a trebuit să stea două săptămâni în carantină, departe de soție. Revenit la antrenamentele lui Quilmes Atletico, mijlocașul nu a scăpat de COVID-19. Pe 11 octombrie a avut din nou test pozitiv.

„În primul episod, corpul său se afla într-o perioadă de imunitate scăzută, ceea ce a cauzat o cantitate mică de anticopri care să lupte contra acestei boli. Prin contactul cu focarul, s-a produs a doua infecţie.

ADVERTISEMENT

Emmanuel frecventează foarte des centrul medical, unde soţia sa efectueză tratamente oncologice”, a spus Fabio Sanchez, medicul echipei Quilmes Atletico, potrivit site-ului elsolnoticias.com.ar.

Până își va rezolva cât de cât problemele din viața personală, Emmanuel Culio le-a cerut șefilor lui Quilmes Atletico să îi suspende contractul. Nu este însă sigur dacă mijlocașul argentinian va mai reveni pe gazon. Principala grijă a lui Culio este starea de sănătate a soției sale.

ADVERTISEMENT

„Clubul Quilmes Atletico decide, în urma cererii lui Juan Emmanuel Culio, să nu-l plătească până la finalul anului 2020, din cauza unor motive personale şi sperăm că-şi va relua activitatea în 2021. De asemenea, îi oferim sprijinul nostru şi rămâne la dispoziţia lui”, este comunicatul emis de Quilmes Atletico.

  • Emmanuel Culio a jucat în două perioade la CFR Cluj 2007-2011 și 2017-2020.
  • 229 de meciuri, 30 de goluri și 34 de pase decisive are argentinianul în tricoul ardelenilor.
  • 5 titluri, 2 Cupe și 2 Supercupe ale României a câștigat Culio cu CFR Cluj.
ADVERTISEMENT