Life

Cine este, de fapt, soţia lui Firicel din Las Fierbinţi. Cuzin Toma are doi copii cu Cristina

Cine este, de fapt, Cristina, soția lui Cuzin Toma, interpretul lui Firicel din serialul Pro TV „Las Fierbinți”. S-au cunoscut în adolescență și au doi copii.
13.12.2021 | 15:23
Cine este de fapt sotia lui Firicel din Las Fierbinti Cuzin Toma are doi copii cu Cristina
Cine este, de fapt, Cristina, soția lui Firicel din Las Fierbinți, cu care are doi copii. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina, soția lui Firicel din „Las Fierbinți”, este artist plastic și are doi copii cu îndrăgitul actor. Cuzin Toma este total diferit în viața reală, în comparație cu rolul interpretat în serialul de comedie de la Pro TV.

Cei doi s-au cunoscut cu mult timp în urmă, atunci când Cuzin Toma avea doar 16 ani. La vremea respectivă, el era miner, având un statut social diferit de cel al actualei sale partenere de viață.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câțiva ani, actorul a vorbit despre familia sa în cadrul unui interviu. Acesta a dezvăluit cum s-a cunoscut cu soția sa.

Cine este, de fapt, Cristina, soția lui Firicel din Las Fierbinți, cu care are doi copii

Cristina Toma este soția interpretului lui Firicel din „Las Fierbinți”, iar cei doi au împreună un băiat, Nicodim, în vârstă de 15 ani, dar și o fiică, Meda (12 ani).

ADVERTISEMENT

Spre personajul pe care îl interpretează în serialul de la Pro TV, Cuzin Toma este un bărbat responsabil și mândru de familia lui. În 2017, actorul a dezvăluit cum s-a cunoscut cu partenera de viață.

Prima lor întâlnire a avut loc atunci când Cuzin Toma avea doar 16 ani. Cristina l-a cucerit pe loc, iar de atunci nu a mai văzut pe altcineva.

ADVERTISEMENT

„Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor”, a declarat Cuzin Toma pentru Adevărul.

Interpretul lui Firicel și-a amintit și despre începuturile relație cu soția lui. Era miner la acea vreme, iar faptul că a intrat într-o familie de artiști a fost o adevărată provocare. Cu toate acestea, actorul a fost bine primit de familia partenerei sale.

ADVERTISEMENT

„Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă…

Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor. Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de Română şi Franceză, chiar m-a învăţat gramatică.

Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie”, a mai spus Cuzin Toma pentru sursa citată.

Cei doi soți au jucat în filmul „Comoara” (2015), regizată de Corneliu Porumboiu, alături de fiul lor, Nicodim.

Cuzin Toma, despre meseriile pe care le-a avut înainte să devină actor

Înainte să devină un actor cunoscut, Cuzin Toma a avut mai multe joburi. A fost și dansator, dar și miner sau electrician, meserii foarte diferite una de cealaltă.

„Am fost dansator la «Doina Gorjului», miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și altele.

Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin”, a mai povestit actorul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT