News

Soția lui Firicel din Las Fierbinți, de nerecunoscut! Cum arată în viața reală actrița de la PRO TV

02.04.2019 | 16:53
Liliana Mocanu din Las Fierbinți, apariție spectaculoasă pe scena teatrului de revistă Constantin Tănase

Este una dintre cele mai iubite actrițe din serialul Las Fierbinți, iar personajul său face senzație cu fiecare apariție, dar puțină lume știe cum arată în viața reală. Actrița Liliana Mocanu, căci despre ea este vorba, se transformă spectaculos de ficare dată când revine la prima ei iubire, scena teatrului.

Soția lui Firicel din Las Fierbinți se bucură de succes și pe scena teatrului

Cunoscută de telespectatorii serialului de comedie Las Fierbinți drept soția lui Firicel, personaj interpretat de Toma Cuzin, Liliana Mocanu poate fi urmărită și pe scena teatrului de revistă Constantin Tănase din Capitală.

Actrița joacă alături de nume mari ale scenei românești, precum Alexandru Arșinel, Vasile Muraru, sau Alexandru Lulescu, iar prestațiile sale se bucură de succes, fiind mereu răsplătite cu ropote de aplauze din partea spectatorilor.

Liliana Mocanu face senzație pe scena teatrului de revistă Constantin Tănase din Capitală
Liliana Mocanu face senzație pe scena teatrului de revistă Constantin Tănase din Capitală

Personajul său din Las Fierbinți este foarte iubit, deși nu are nume

Liliana continuă să se împartă între spectacole și filmările pentru cel mai recent sezon al serialului de comedie Las Fierbinți, cu numărul 15. Personajul său este de-a dreptul savuros, însă există și un detaliu inedit în legătură cu acest rol. Mai concret, nu are un nume, fiind cunoscută doar ca soția lui Firicel, interpretat de Toma Cuzin.

Noi nu explicăm multe lucruri în serial, iar asta vine de la scenaristul Las Fierbinţi, Mimi Brănescu. De exemplu, când a plecat personajul lui Radu Gabriel, nu a explicat asta, de ce a plecat. Dacă am început aşa cu Liliana Mocanu nu am mai vrut să-i adăugăm nume pe parcursul serialului. Pentru că ar apărea ciudat ca după un sezon, două sau trei să-i mai apară şi numele. Şi atunci niciodată nu va avea un nume. Este greu de compus un dialog în care nu ai un nume” , a explicat Dragoș Buliga, unul dintre producătorii serialului Las Fierbinți, pentru Click.ro.