ADVERTISEMENT
Life

Soția lui Florin Condurățeanu descrie ultimele momente din viața jurnalistului: ”În ușă, pur și simplu a picat”

Soția lui Florin Condurățeanu face dezvăluiri dureroase despre ultimele momente din viața jurnalistului.
Autor: Adrian Baciu | 30.06.2021 | 08:34
Soția lui Florin Condurățeanu descrie ultimele momente din viața jurnalistului: ”În ușă, pur și simplu a picat”
Soția lui Florin Condurățeanu descrie ultimele momente din viața jurnalistului: ”În ușă, pur și simplu a picat”. Sursa foto: viva.ro

Jurnalistul Florin Condurățeanu s-a stins din viață marți, la vârsta de 71 de ani, din cauza unui stop cardio-respirator. Soția sa a oferit o serie de declarații legate de ultima lor conversație, dar și despre decesul fulgerător al acestuia.

ADVERTISEMENT

Soția lui Florin Condurățeanu dezvăluiri dureroase despre ultimele momente din viața jurnalistului

Într-un interviu pentru Antena 3, extrem de afectată de tragedia din această săptămână, Gabriela Condurățeanu oferă amănunte dureroase despre ultimele clipe din viața cunoscutului om de presă.

Aceasta a mărturisit că partenerul ei de viață a fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-a cunoscut vreodată, iar armonia care a existat în familia ei, rareori se mai găsește în alte familii.

ADVERTISEMENT

Referindu-se la ziua dramei, aceasta dezvăluie discuția pe care a avut-o cu fiul ei, cel care i-a transmis amănunte legate de ultimele clipe din viața lui ”Țuțu”.

”Am vorbit cu el cu o oră înainte să moară. Nu se simțea bine de vreo două luni, dar nu s-a dus la medic. Avea o tensiune oscilantă, ca noi toți la vârsta asta, sau ca majoritatea, că fiecare dintre cei de peste 70 de ani au câte ceva.

ADVERTISEMENT

Am dat puțin vina pe condițiile meteo, când e frig, când e cald. Și i-am spus totuși să-și facă niște analize, poate schimbă ceva. Și mi-a spus: Nu, nu, sunt foarte bine! Tu stai liniștită!

Eu eram plecată la nepoțica noastră, ca de obicei și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus: Sunt disperat, l-am adus pe Țuțu acasă și în ușă, pur și simplu mi-a picat. Și dacă aștept salvarea îl pierd!

ADVERTISEMENT

Medicii nu l-au mai găsit conștient și foarte repede a murit”, a spus aceasta, într-o intervenție la postul de știri.

Soția lui Florin Condurățeanu, devastată de decesul jurnalistului: ”A fost o zi îngrozitoare”

Gabriela Condurățeanu spune că este extrem de afectată după tragica zi de marți. Ea a recunoscut că va urma o perioadă extrem de grea, una în care dorul de vocea și prezența lui Florin Condurățeanu o va măcina.

ADVERTISEMENT

”Ziua de ieri (n.r. marți) a fost îngrozitoare și ceea ce urmează va fi mult, mult mai greu. Sunt îngrozită și am pierdut un om atât de valoros, atât de bun, atât de generos.

Eu veneam acasă mai târziu, seara, pentru că aveam mai multe de făcut și tot timpul îi auzeam vocea când deschideam ușa și-mi spunea: ”Ce faci? Mai poți?” și eu îi spuneam că pot”, mai mărturisește soția jurnalistului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!