Life

Soția lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgență la spital. De curând și fiica cunoscutului chef a ajuns pe mâna medicilor

Clipe de coșmar pentru Florin Dumitrescu. Soția sa a ajuns la spital după ce în urmă cu câteva zile și fetița lui a ajuns pe mâna medicilor.
16.09.2021 | 13:03
Sotia lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgenta la spital De curand si fiica cunoscutului chef a ajuns pe mana medicilor
ADVERTISEMENT

Soția lui Florin Dumitrescu, Cristina Sima, are probleme de sănătate. Aceasta a postat o fotografie de pe patul de spital în care are o branulă în mână. Fanii au întrebat imediat ce s-a întâmplat, dar nu au primit niciun răspuns.

De curând, una dintre fiicele cunoscutului chef a ajuns și ea la spital. A căzut în curtea casei și și-a rupt o mână.

ADVERTISEMENT

Și Florin Dumitrescu a fost nevoit să facă o vizită la medic în urmă cu câteva luni, acesta fiind supus unei intervenții chirurgicale.

Soția lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgență la spital

Problemele par că nu se mai sfârșesc pentru Florin Dumitrescu și familia sa. Soția cunoscutului chef a ajuns de urgență la spital. Aceasta a postat o fotografie în care apare cu o branulă în mână, fără să dea alte explicații, chiar dacă fanii au întrebat-o ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT
Cristina Dumitrescu
Cristina Dumitrescu

 

“Hai că am început bine săptămâna”, a scris Cristina Sima pe Instagram.

Florin Dumitrescu și Cristina Sima au trecut printr-o altă situație neplăcută în urmă cu puțin timp.

Atunci celebrul chef a recunoscut că s-a panicat. Fiica lui a ajuns pe mâna medicilor după ce și-a rupt mâna.

ADVERTISEMENT

“Nu am mai dat niciun semn pentru că… Ava a căzut în curte pe mână. Noroc că avem în spitale niște doctori foarte buni, care mai presus de meserie sunt oameni.”, a fost mesajul Cristinei Dumitrescu de pe Instagram.

Florin Dumitrescu, pe mâna medicilor

Florin Dumitrescu a dezvăluit clipele de coșmar prin care a trecut. O unghie de la picior i-a dat mari bătăi de cap în ultima vreme, deși s-a operat de mai multe ori. Juratul le-a povestit fanilor ce a pățit și a primit o mulțime de sfaturi de la aceștia pentru a putea rezolva problema.

ADVERTISEMENT

“Câteva zile nu mai sar ca Jordan, dar totuși am și eu o rugăminte la școlile de pedichiura din Romania.

Nu mai tăiați unghiile rotunde și lăsați colțurile în pace, de 3 ani mă chinui cu unghia încarnată după ce am vrut să merg și eu cu degetele la vedere și o dată pe an trebuie să mă operez. Suntem mulți băieți cu problema asta!”, a scris Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT