Sport

Soția lui Florinel Coman, mesaj emoționant pentru atacantul FCSB-ului după ce au devenit părinți: ”Este un tată minunat”

Florinel Coman a devenit tată pentru prima dată, iar soția sa, Ioana Timofeciuc, a ținut să-i transmită un mesaj impresionant la scurt timp după ce au devenit părinți.
07.07.2022 | 23:57
Sotia lui Florinel Coman mesaj emotionant pentru atacantul FCSBului dupa ce au devenit parinti Este un tata minunat
Florinel Coman a devenit tată pentru prima dată, iar soția sa, Ioana Timofeciuc, a ținut să-i transmită un mesaj impresionant la scurt timp după ce au devenit părinți
ADVERTISEMENT

Superba brunetă a născut pe 6 iulie o fetiță, iar atacantul i-a fost tot timpul alături, fiind învoit de conducerea clubului de la meciul amical cu CS Mioveni.

Mesajul soției pentru Florinel Coman după ce au devenit părinți

După ce au devenit în premieră părinți, soția lui Florinel Coman a ținut să facă o postare pe rețelele de socializare în care mesajul a fost de mulțumire pentru atacantul de la FCSB deoarece i-a fost alături în toată această perioadă.

ADVERTISEMENT

Ioana Timofeciuc, care a născut la Spitalul Armonia, a urcat pe contul de Instagram două fotografii. În prima dintre ele își ține în brațe fetița, în timp ce Coman este alături de ele. ”Echipa perfectă + tati”, este mesajul soției fotbalistului.

Soție Florinel Coman mesaj părinți

În cea de-a doua poză a fost surprinsă gurița și o mânuță a nou-născutei pe care este pusă o brățară roșie cu medalion. La această fotografie, Ioana Timofeciuc a scris: ”Cea mai grea/epuizantă și totodată cea mai minunată experiență din viața mea.

ADVERTISEMENT

Datorită lui am reușit să duc la capăt tot acest proces. Este un tată minunat care m-a susținut neîncetat. Am reușit împreună. #C”.

Soție Florinel Coman mesaj părinți

Ioana Timofeciuc a pozat nud înainte de naștere

Ioana Timofeciuc a publicat mai multe fotografii nud pe contul ei oficial de Instagram, unele dintre ele alături chiar de Florinel Coman. Această modă a fost lansată de vedetele de la Hollywood, care au apărut în cele importante reviste din lume în pictoriale nud incendiare pe perioada sarcini.

ADVERTISEMENT

Superba brunetă și-a explicat public gestul, pentru care a fost de mulți criticată: ”Cea mai pură formă de artă”, a scris aceasta pe Instagram.

În urmă cu mai puțin de patru luni, căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, devenea tată. Soția fotbalistului a născut în martie un băiețel și a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare unde a postat și prima imagine cu noul membru al familiei.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase și Medeea s-au căsătorit anul trecut în septembrie, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, iar naș de cununie le-a fost Vlad Achim, fostul coechipier al lui Tase de la Viitorul Constanța și FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „1 solist și nu marchează ambele echipe” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT