News

Soţia lui Gheorghe Dincă a venit la “Casa Groazei” din Caracal. Ce a păţit femeia când a vrut să plece

28.07.2019 | 08:48
Sotia lui Gheorghe Dinca a venit la Casa Groazei din Caracal Ce a patit femeia cand a vrut sa plece

Soția criminalului în serie din Caracal, Elena a ajuns la casa unde Gheorghe Dincă ar fi omorât două adolescente după ce le-ar fi luat cu mașina la ocazie. Elena Dincă trăiește de ani buni departe de soțul său după ce acesta ar fi bătut-o crunt.

Soția lui Gheorghe Dincă a venit sâmbătă la percheziții

Alexandra Măceșanu, o adolescentă de 15 ani a reușit să sune de 3 ori la 112 și așa au ajuns polițiștii la ”casa groazei” unde se suspectează că bărbatul fost mecanic de profesie Gheorghe Dincă lua fete la ocazie și apoi le făcea să dispară. Criminalul din Caracal este căsătorit în acte cu Elena Dincă, dar femeia trăiește de ani buni în Italia cu cei trei băieți. Al patrulea copil locuiește în Timișoara. Aseară, soția criminalului sadic a fost prezentă la perchezițiile de la casa din Caracal.

Soția criminalului, Elena Dincă nu a dat nicio declarație presei după ce s-au terminat perchezițiile. Peste 200 de oameni strânși în fașa casei au huiduit-o pe Elena Dincă. Femeia s-a urcat într-un Logan de culoare galben, vizibil rușinată de faptele soțului.

Criminalul din Caracal este aresta în aceste momente
Gheorghe Dincă este suspectat că a răoit și ucis cel puțin două adolescente după ce le-a luat cu mașina la ocazie. Sursa foto: ciao.ro

Elena Dincă bătută crunt de criminalul din Caracal

Elena Dincă, soțul și cei trei băieți au plecat în urmă cu ani buni să lucreze în Italia. La un moment dat, Gheorghe Dincă a avut o aventură cu o femeie din zonă și se pare că bărbatul a abuzat-o pe fiica acesteia. Poliția din Italia i-a dat interdicție și astfel criminalul a fost nevoit să se întoarcă în țară, la Caracal.

La doar o lună a ajuns în țară și soția sa Elena, dar vecinii spun că suspectul criminal a bătut-o crunt și nu i-a dat voie să locuiască în casă. Elena Dincă a mers să locuiască la un fiu, în apropiere de Deveselu.