News

Soția lui Gheorghe Dincă, martoră a momentului în care acesta a recunoscut faptele. Ce a făcut femeia astăzi

28.07.2019 | 21:39
Soția lui Gheorghe Dincă

Criminalul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, atunci când a văzut-o pe soția sa! Femeia a fost adusă de anchetatori la locul crimelor, acasă la Gheorghe Dincă. Acesta se afla și el împreună cu anchetatorii în casa sa.

Soția lui Gheorghe Dincă a fost de față atunci când criminalul și-a recunoscut faptele

Se pare că soția sa a asistat exact la momentul confesiunii făcute de soțul ei. Acesta a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, dar și pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani. Echipa Observator a surprins imagini cu soția criminalului de la Caracal, la finalul perchezițiilor de duminică.

Femeia a plecat de pe proprietate pe o poartă din spate, escortată de mai mulți polițiști. Purta aceleași haine negre în care a fost văzută și ieri, când a venit din Italia. Femeia și doi dintre copiii cuplului au fost și ei audiați de procurorii DIICOT.

Soția lui Gheorghe Dincă
Soția lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă a acuzat stări de rău

Duminică, Elena Dincă a revenit la casa din Caracal, unde polițiștii au făcut noi cercetări. La operațiune a fost adus și criminalul Gheorghe Dincă. Gheorghe Dincă a fost scos de polițiști pe aceeași poartă din spate. A fost luat cu o dubă și dus la Craiova, pentru noi audieri. La plecare, soția a fost surprinsă de reporterii Observator. Femeia însă a refuzat să facă declarații.

Odată ajuns din nou la sediul DIICOT, Gheorghe Dincă a spus că se simte rău, iar procurorii au fost nevoiți să amâne ancheta pentru a i se acorda primul ajutor.

Elena Dincă e despărțită de soțul ei, însă cei doi nu au divorțat oficial. Ea locuiește în Italia, alături de unii dintre copiii cuplului. Cei doi soți au patru copii majori.