Life

Soția lui Gheorghe Gheorghiu a spus adevărul. Când a început, de fapt, povestea lor de dragoste: „Dacă era atunci, era o amintire”

Gabriela, soția lui Gheorghe Gheorghiu, a făcut dezvăluiri despre relația cu artistul care i-a devenit soț în toamna anului trecut. Îi leagă o prietenie de aproape trei decenii.
19.08.2022 | 13:30
Sotia lui Gheorghe Gheorghiu a spus adevarul Cand a inceput de fapt povestea lor de dragoste Daca era atunci era o amintire
Soția lui Gheorghe Gheorghiu a vorbit despre relația cu celebrul artist. Foto: captură Antena Stars/ Facebook
ADVERTISEMENT

Gheorghe Gheorghiu a îmbrăcat costumul de mire la 67 de ani, în toamna anului trecut. La momentul respectiv, artistul a dezvăluit că el și Gabriela se cunosc de mulți ani, dintr-un turneu pe care l-a avut în America. Acum, soția celebrului folkist a spus cum a început povestea lor de iubire.

Soția lui Gheorghe Gheorghiu a spus cum a început povestea de iubire dintre ea și artist. De ce nu crede că ar rezistat relația dacă aceasta începea de când s-au cunoscut

În toamna anului trecut, Gheorghe Gheorghiu s-a căsătorit cu fast în America. Nași i-au fost Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, iar la petrecere au participat aproximativ 1000 de persoane. Soția folkistului, Gabriela, deține o afacere prosperă în New York, un restaurant cu specific românesc, unde mulți artiști de la noi din țară merg să cânte.

ADVERTISEMENT

Atunci când a dezvăluit că va ajunge în fața altarului, Gheorghe Gheorghiu a spus că el și aleasa inimii sale se știu de mulți ani. Acum, Gabriela a oferit mai multe detalii despre felul în care s-au cunoscut și în care a evoluat relația lor.

„Noi ne cunoaștem de exact 28-29 de ani. Ne-am cunoscut când a venit în turneu. Atunci aveam restaurantul la New York și venea des cu artiști și așa.

ADVERTISEMENT

Eu aveam o viață mai dificilă, munceam foarte mult. Aveam probleme din toate părțile. Nu am avut o legătură intimă strânsă, era o legătură de prietenie”, a dezvăluit soția lui Gheorghe Gheorghiu pentru Antena Stars. 

Pe parcurs, prietenia s-a transformat în iubire, iar Gabriela a dezvăluit că nu și-a dat seama când a ajuns să se îndrăgostească.

ADVERTISEMENT

„Cu anii, eu aveam încredere în el, el în mine. Ne ajutam foarte mult. Tot glumea…Nici n-am crezut că mă cere de nevastă. Nu m-am așteptat. Am început să vorbim mai mult, era în turneu, mă suna, vorbeam despre copii”, a adăugat Gabriela.

Cum și-a cerut Gheorghe Gheorghiu soția în căsătorie: „Nu a întrebat”

Gheorghe Gheorghiu a cerut-o pe Gabriela de soție în Florida, în timp ce se aflau în vizită la prietenii lor, însă a făcut acest lucru într-un mod inedit.

ADVERTISEMENT

„S-au dus cu prietenii aceia, au cumpărat inel. Eu când am aterizat cu copiii în Florida, în ajunul Crăciunului, am văzut că era agitat, nu mai avea stare.

Eu nici nu înțelegeam. La brad, a scos inelul, sincer, nici nu știu ce a spus. Nu îmi venea să cred. Nu a întrebat, a zis direct: ‘Acum ai să fii soția mea’. A fost foarte frumos”, a povestit Gabriela.

În prezent, artistul se află în România, acolo unde susține mai multe concerte pe litoral. Soția lui a venit să-i fie alături, însă spune că nu este geloasă, așa cum s-ar fi întâmplat dacă ar fi fost împreună încă de când s-au cunoscut.

„Sunt foarte mândră. Sunt mândră de el pentru că este un artist emerit. Ce-i al lui, e al lui. Cântă foarte frumos. Unde merge, toată lumea îl apreciază, îl iubește. Dacă era atunci, acum 28 de ani, eram tineri…

El avea cariera lui, oricum trebuia să stea mai mult aici, eu nu puteam să plec de acolo și…cred că era o amintire acum. El vede altfel viața, eu la fel, am trecut prin multe. Ne sfătuim tot timpul la orice”, a susținut Gabriela.

Soția lui Gheorghe Gheorghiu a muncit din greu pentru a avea succes

Chiar dacă în prezent deține o afacere prosperă, drumul spre succes a fost anevoios pentru partenera de viață a lui Gheorghe Gheorghiu.

„N-a fost ușor. Am luat-o de jos de acolo și am muncit foarte mult. Primul job, m-am angajat la un restaurant și nu știam să fac nimic acolo.

După aia l-am cumpărat. În perioada aia, avea trei job-uri. Lucram dimineața la un hotel, în bucătărie, după mergeam în Manhattan și apoi mergeam la restaurantul ăsta de la 16 până la 3-4 dimineața. Nu mai aveam somn”, și-a amintit aceasta.

ADVERTISEMENT