Fotbal intern

Soţia lui Hanca, bătută de fanii lui Dinamo! Scene incredibile la Giurgiu! Ce a făcut jucătorul

20.12.2018 | 22:42
Sotia lui Hanca batuta de fanii lui Dinamo Scene incredibile la Giurgiu Ce a facut jucatorul
Soţia lui Hanca, bătută de fanii dinamovişti

Soţia lui Sergiu Hanca, Andreea, a fost bătută de fanii dinamovişti la Giurgiu! FANATIK vă prezintă în exclusivitate faptele incredibile de la finalul meciului. Dezastrul lui Dinamo e complet şi se lasă cu evenimente fără precedent la formaţia din Ştefan cel Mare. Totul a început în repriza a doua a partidei Astra-Dinamo, când scorul era deja 4-0 pentru gazde, iar fanii “câinilor” de la tribuna I i-au luat la rând la înjurături pe jucătorii lui Mircea Rednic. Unul dintre cei mai vizaţi a fost Sergiu Hanca, care şi-a luat o porţie serioasă de injurii din partea suporterilor.

Hanca a marcat însă un gol superb, aşa numit “de onoare” pentru “câini”, care a declanşat însă fapte prea puţin onorabile! Soţia lui Hanca, Andreea, iritată de injuriile aduse soţului ei, s-a bucurat la modul extrem la reuşita mijlocaşului, arătându-le semne obscene suporterilor lângă care se afla. Aşa a început un scandal care, spre finalul meciului, s-a lăsat cu câteva palme aplicate de suporteri Andreei!

Soţia lui Hanca a fost bătută de fanii dinamovişti la Giurgiu
Soţia lui Hanca a fost bătută de fanii dinamovişti la Giurgiu

Soţia lui Hanca, bătută de suporterii dinamovişti! Jucătorul a plecat de urgenţă, cu doi bodyguarzi!

Faptul că soţia sa a fost bătută a ajuns la urechile lui Sergiu Hanca la finalul meciului, când aştepta să meargă la flash-interviuri. Fotbalistul a vorbit la telefon, probabil cu soţia, care i-a explicat ce s-a întâmplat, şi a plecat de urgenţă de la stadion.

Nu singur, ci însoţit de doi bodyguarzi, pentru a o proteja pe Andreea de alte atacuri sau şi pentru a regla conturile cu fanii. A urcat în autocar, şi-a luat lucrurile în grabă, şi a plecat însoţit de cei doi.