Life

Soția lui Ilie Năstase, momente de groază. Ce a pățit Ioana Simion 

Ioana Simion, actuala parteneră de viață a lui Ilie Năstase, a fost la un pas de tragedie. Frumoasa brunetă a povestit ce i s-a întâmplat când se bucura de o zi liberă.
29.08.2022 | 07:00
Sotia lui Ilie Nastase momente de groaza Ce a patit Ioana Simion
Soția lui Ilie Năstase, la un pas de tragedie. Prin ce a trecut Ioana Simion. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Soția celebrului jucător de tenis a trecut prin momente de groază în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Ce a pățit recent vedeta, care este pasionată de un sport foarte frumos, dar în același timp costisitor și periculos.

Soția lui Ilie Năstase, la un pas de tragedie. Prin ce a trecut Ioana Simion

Ioana Simion a fost la un pas de tragedie zilele acestea, după ce a plecat din Constanța pentru a se bucura de calul său, Cezar, pentru care a scos din buzunar suma de 3.500 de euro. Animalul se află la un centru de echitație din Brașov.

ADVERTISEMENT

Soția lui Ilie Năstase nu s-a uitat la bani nici când a venit vorba de echipamentul necesar pentru acest sport, care a costat-o 2.500 de euro. Din păcate, cu toate măsurile necesare luate vedeta a trecut prin momente de groază.

A fost aruncată din șaua superbului exemplar cabalin, frumoasa brunetă mărturisind că a scăpat ca prin urechile acului. Ioana Simion i-a mulțumit celui de sus pentru că nu a pățit nimic grav în timpul căderii de pe cal.

ADVERTISEMENT

„Înainte de a fi aruncată de pe șaua lui Cezar. Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru că m-a salvat și de această dată”, este mesajul transmis de vedetă pe Facebook, alături de câteva imagini de la echitație.

În fotografiile din social media Ioana Simion poartă o salopetă de culoare roșie, cu o glugă pe cap și radiază de fericire. Nu avea să știe ce i se întâmplă câteva minute mai târziu.

ADVERTISEMENT

Ioana Simion, afacere profitabilă. Ce vrea să facă bruneta

Ioana Simion merge de 2-3 ori pe lună la Brașov pentru a se bucura de călărie, motiv pentru care se gândește tot mai serios să-și deschidă o afacere profitabilă în acest sens. Vedeta vrea să construiască o pensiune la munte.

Mai mult decât atât, soția lui Ilie Năstase susține că nu este doar un simplu plan, ci deja a luat în calcul suma pe care ar trebui să o investească în zona respectivă.

ADVERTISEMENT

Este vorba de aproximativ 250.000 de euro pe care îi va achita integral pentru că nu dorește partener de afaceri. Managerul va fi o prietenă foarte apropiată Ioanei Simion.

ADVERTISEMENT