Fotbal intern

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

19.08.2018 | 09:56

Soţia lui Julio Baptista, noul atacant al CFR-ului, e campioană! Fostul jucător al lui Real Madrid, Arsenal şi AS Roma va veni în România alături de Silvia Nistal, fosta Miss Leon 2003, cea care este alături de Julio Baptista de mai bine de 10 ani. Deşi a ajuns la 36 de ani, spanioloaica care i-a dăruit bazilianului doi copii arată senzaţional în costum de baie şi vine în România pentru a încinge atmosfera pe străzile din Cluj. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Julio Baptista, atacantul CFR-ului, şi Silvia Nistal şi-au unit destinele în 2010, în biserica Concepcion de Nuestra Senora” din Madrid. Cei doi au decis ca ceremonia să fie oficializată într-un cartier din Madrid, Salamanca, iar petrecerea a avut loc la stadionul “Santiago Bernabeu”.

Soţia lui Julio Baptista e campioană. Mesaj emoţionant pentru brazilian

Imediat după ce Julio Baptista, atacantul brazilian în vârstă de 36 de ani şi-a pus semnătura pe contractul oferit de CFR Cluj, Silvia Nistal, nevasta acestuia a postat un mesaj emoţionat pe o pagină de socializare şi i-a anunţat pe suporterii fostului fotbalist de la Real Madrid că “bestia se întoarce”

“Nu există ceva ce poate descrie ceea ce urmează. Felicitări! Nimic nu este imposibil pentru că ai luptat mereu ca să nu pui punct pentru că încă mai ai destul de mult fotbal pentru a arăta. Sunt atâtea lucruri care s-au întâmplat în aceste luni şi numai noi ştim cât de greu a fost şi cât urma să te maturizeze asta. Esti mare şi de asta ţi se întâmplă toate aceste lucruri bune. Ştii că eu sunt mereu cea care este fericită pentru tine. Este timpul să profităm din plin, fă ceea ce ştii să faci cel mai bine şi ai încredere în această nouă oportunitate pentru a continua să fii eroul nostru. Se întoarce bestia. CFR Cluj”, este mesajul postat de Silvia Nistal, soţia lui Julio Baptista, pe o pagină de socializare, imediată după ce brazilianul a semnat cu CFR Cluj. Alături de mesaj a adăugat şi o imagine în care apare atacantul care a evoluat în trecut pentru Real Madrid alături de cei doi copilaşi ai săi.

Silvia Nistal, soţia lui Julio Baptista, a încurajat Brazilia la CM 2018
Silvia Nistal, soţia lui Julio Baptista, la un meci jucat de Brazilia la CM 2018

Silvia Nistal a mai postat o imagine cu mezinul familiei pe pagina sa de socializare şi a adăugat următorul mesaj. “În sfârşit o să îţi vezi tatăl jucând”.

Julio Baptista a fost cucerit de Silvia în perioada când juca pentru Real

Silvia Nistal şi Julio Baptista s-au cunoscut în perioada când brazilianul evolua pentru Real Madrid, iar tânăra a recunoscut în urmă cu câţiva ani că era foarte geloasă pe femeile care îi dădeau târcoale soţului ei. “Eu sunt foarte geloasă. Acum sunt mai linistită, m-am schimbat mult, m-am maturizat, dar la început era dificil. El era jucător la Real Madrid, iar eu nu eram obişnuită cu tot ce se întâmpla. El era foarte faimos, toată lumea voia să fie aproape de el. A fost dificil”, spunea Silvia, soţia lui Baptista.

Silvia Nistal, soţia lui Julio Baptista
Silvia Nistal şi Julio Baptista, noul atacant al CFR-ului

Julio Baptista are 48 de selecţii şi cinci goluri la echipa naţională a Braziliei, iar sâmbătă a semnat înţelegerea cu CFR Cluj. Acesta a evoluat ultima dată pentru Orlando City, MLS, SUA, până în noiembrie 2016, iar la campioana României a ajuns din postura de jucător liber de contract.

Tags: