Life

Anunţ şocant făcut de amanta lui Kamara: soţia artistului face videochat!

Soţia lui Kamara, Oana, face videochat, anunţă amanta artistului, Mădălina, care i-a fost iubită în ultima perioadă.
01.03.2018 | 17:21
Anunt socant facut de amanta lui Kamara sotia artistului face videochat
ADVERTISEMENT

Mădălina, iubita lui Kamara, a făcut unele mărturisiri despre relaţia cu artistul, despre soţia acestuia, Oana, care face videochat, precum şi despre fosta tentativă personală de sinucidere.

Mădălina trece prin momente grele şi spune că lumea o arată cu degetul după dezvăluirile făcute la tv. „Eu am vrut să mă sinucid la 15 ani. Habar nu aveam ce se întâmplă atunci. A fost acum 10 ani. Lumea pe mine mă arată cu degetul amanta lui Kamara. Oamenii nu au înţeles asta. (…).

ADVERTISEMENT

Conştientă că relaţia cu artistul a proiectat-o în atenţia opiniei publice, Mădălina este nemulţumită de faptul că se speculează pe seama trecutului ei. „Trecutul meu nu îl ştia nimeni. Aveam 15 ani atunci. Am avut o relaţie, m-a părăsit, am vrut să atrag atenţia, nicidecum să îmi iau viaţa. Am considerat că aşa pot să o fac”, îşi aminteşte femeia.

În timp, Mădălina şi-a dat seama că gestul său a fost unul greşit şi a mers la psiholog. „Nu a fost o decizie bună, dar pun pe seama faptului că eram mică şi nu îneţelgeam ce se întâmplă cu mine. Nu sunt mândră de lucrul ăsta, tocmai de asta nu am vrut să se vorbească. Nu am vrut să mă sinucid. Dacă voiam îmi făceam nişte tăieturi cu adevărat. Am fost la un psiholog atunci. Nici nu mă mai gândesc la aşa ceva, să fac aşa ceva”, povesteşte Mădălina.

ADVERTISEMENT

În legătură cu dezvăluirile legate de soţia sa, Kamara confirmă afirmaţiile amantei. „Eu cu Oana eram rupţi de foarte multă vreme. Despărţirea noastră are strict legătură cu neînţelegerile noastre. Eu nu am nimic de-aface în ecuaţia asta. E o chestiune de care se ocupă de anul trecut de prin vară, nu e treaba mea. Poate şi pentru că nu avea bani, pentru a plăti terapiile copilului. Îi dădeam şi eu bani, nu ştiu. Nu judec pe nimeni”, spune Kamara despre soţia lui.

Sursă: www.libertatea.ro

Tags: