Life

Soția lui Marcel Pavel, îngrijorată pentru rudele din Rusia: „Inima ei este tristă”

Soția lui Marcel Pavel, Violeta Şmîşleaeva, este îngrijorată pentru rudele sale din Rusia, în contextul războiului cu Ucraina, și își dorește foarte mult să fie pace.
25.03.2022 | 06:58
Sotia lui Marcel Pavel ingrijorata pentru rudele din Rusia Inima ei este trista
Soția lui Marcel Pavel, îngrijorată pentru rudele din Rusia. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel și soția lui, Violeta Şmîşleaeva, sunt căsătoriți de 30 de ani, iar aceasta încă ține legătura cu rudele din Rusia, țara ei de origine. Artistul a declarat că partenera lui a vorbit cu membrii familiei sale acum câteva săptămâni și este afectată de războiul cu Ucraina.

Soția lui Marcel Pavel, îngrijorată pentru rudele din Rusia

Deși au trecut ani buni de când este stabilită în România alături de artist, Violeta Şmîşleaeva își dorește ca războiul să se termine și să fie pace.

ADVERTISEMENT

„Soția mea are rude acolo, dar nu a mai comunicat de vreo 3 săptămâni cu ele. Așa câte un mesaj sporadic, dar inima ei este tristă.

Ea e mai mult româncă acum, îți dai seama de 32 de ani e cu mine aici și se gândește la țara ei și își dorește să fie pace, ca și noi toți de altfel.”, a declarat cântărețul pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel și soția lui au împreună trei copii: doi băieți, Sasha (22 de ani) și Richard (24 de ani) și o fetiță, Ioana Iuvenalia (8 ani).

Cântărețul are o carieră artistică lungă și încă are succes cu melodiile pe care le lansează. Au existat și lucruri pe care a vrut să le facă, dar nu a putut. Până la urmă, solistul a decis să elimine din aceste dorințe, altfel nu ar fi fost fericit.

ADVERTISEMENT

„Sunt atât de multe lucruri pe care nu le-am putut face și mi-aș dori să le fac, dar mi-ar trebui o viață. Să trăiesc vreo 120 de ani ar fi foarte bine.

Omul are în instinctul său nemulțumirea întotdeauna ascunsă undeva că ‘Dom’le, parcă mai trebuia ceva’ și atunci am zis să mai elimin din dorințele acestea ca să pot să fiu fericit, că altfel neîmplinirile îți aduc nefericire.”, a mai declarat Marcel Pavel pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a trecut prin momente grele în ultimii ani

Marcel Pavel nu a avut parte de clipe tocmai ușoare în ultimii doi ani. Pandemia de COVID-19, pierderea mamei și a soacrei, dar și a câinelui său, l-au afectat foarte mult pe solist. În plus, acesta este îngrijorat și din cauza războiului din Ucraina.

„În această perioadă tumultoasă și foarte grea pentru toată lumea, noi, artiștii, fiind puțin mai sensibili decât lumea ‘normală’, am trecut prin multe. Mie mi-a murit atât mama, cât și soacra.

Toată povestea asta m-a terminat… La toate, de parcă nu era destul, s-a adăugat și moartea cățelului meu, pe care l-am iubit. A fost un an groaznic, fatal pentru sufletul meu. Și nu-mi revin…”, a declarat Marcel Pavel pentru FANATIK.

Artistul este afectat și de pandemia care a început acum doi ani, dar și de situația critică din Ucraina.

„Devii lipsit de speranță și de perspective. În primul rând, mă uit la copiii mei și la felul în care și ei sunt afectați. Sunt rătăciți… Simți că se duce totul de râpă, când vezi că niște nebuni au ajuns să decidă soarta lumii… S-au adunat toate, ne-au terminat psihic și încep să cred că asta s-a și urmărit.”, a mai declarat cântărețul.

ADVERTISEMENT