News

Soția lui Mihai Constantinescu anunță în ce stare se află acesta: ”Să ne rugăm să fie bine”

14.05.2019 | 08:27
Sotia lui Mihai Constantinescu anunta in ce stare se afla acesta Sa ne rugam sa fie bine

Nevasta lui Mihai Constantinescu a vorbit despre starea de sănătate a cântărețului care a suferit ieri un stop cardiac. Artistul se află la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca. Nu este prima oară când muzicianul se confruntă cu astfel de probleme de sănătate, căci în trecut a mai fost în situații critice.

Soția lui Mihai Constantinescu cheamă la rugă

Soția lui Constantinescu, Simona Secrier, face un anunț către toți oamenii care îl cunosc sau care îl iubesc pe marele artist să se roage pentru sănătatea lui, căci acum are nevoie de toate gândurile bune din lume. Aceasta a vorbit în emisiunea ”Agenția VIP” de la Antena Stars despre starea bărbatului ei.

„Dacă iubiți un mare artist al României vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”, a declarat Simona aseară la Antena Stars. Recent, chiar marele artist a vorbit despre problemele sale cardiace. Acesta a declarat la România TV că a trecut printr-o cumpănă foarte grea, cumpănă care se repetă acum.

Artistul e la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca din Capitală. Sursa foto: spynews.ro

Mihai Constantinescu, artistul cu inima fragilă

Mihai Constantinescu a fost operat de două ori la inimă în anul 2017 și 2008. În octombrie, acum doi ani, Constantinescu a ajuns pe picioarele lui la spital, însă aseară a fost nevoie de o echipă de medici SMURD pentru a-l transporta la cea mai aproape unitate medicală, situația fiind mai gravă de data asta.

La internarea din octombrie 2017, medicii i-au înlocuit o valvă care îi punea inima în pericol. Cealaltă urgență medicală a avut loc în luna noiembrie 2008, când artistul a ajuns la un spital din Mureș. Atunci a fost momentul în care cântărețul a aflat că suferă de mai multe afecțiuni pe care trebuie să le trateze în următorii ani.

Constantinescu a fost depistat, printre altele, cu stenoză aortică, cardiopatie valvulară, insuficiență tricuspidiană gradul 2 și hipertensiune pulmonară medie. Artiștii și prietenii sunt în aceste momente alături de cel care ne-a dat atâtea șlagăre de-a lungul vremii.

 

Tags: