Life

Soția lui Mihai Petre, dezvăluiri despre începuturile relației. De ce se certau des cei doi

Soția lui Mihai Petre a făcut dezvăluiri despre începuturile relației sale cu celebrul dansator. De ce se certau des cei doi.
28.04.2023 | 23:52
Sotia lui Mihai Petre dezvaluiri despre inceputurile relatiei De ce se certau des cei doi
Soția lui Mihai Petre, dezvăluiri despre începuturile relației. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Soția lui Mihai Petre a făcut dezvăluiri despre începuturile relației. De ce se certau cel mai des Mihai Petre și soția lui. Elwira a făcut declarații neștiute până acum despre începuturile relației sale cu celebrul dansator.

Soția lui Mihai Petre, dezvăluiri despre începuturile relației

Elwira și Mihai Petre sunt împreună de mulți ani, dar la început aveau multe certuri. Cei doi soți erau parteneri de dans, acesta fiind și motivul certurilor lor extrem de dese.

ADVERTISEMENT

Fiecare dintre ei avea o concepție diferită despre coregrafie, așa că de aici izbucneau multe scandaluri. Parteneriatul în dans le-a adus multe certuri celor doi, care au ajuns până la urmă să se și căsătorească.

Certurile lui Mihai Petre și ale soției sale aveau loc inclusiv la antrenamente, dar și la concursurile la care au participat împreună.

ADVERTISEMENT

“La începutul relației a fost foarte dificil pentru că scopul nostru nu era relația, scopul nostru era parteneriatul în dans și atunci totul se ducea în direcția aceasta.

De foarte multe ori, am avut discuții în contradictoriu pe subiectul dans pentru că eu voiam ceva, el voia altceva și se întâmpla să ne certăm și la antrenamente, dar și la concursuri”, a mărturisit Elwira Petre, pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Cum au învățat să treacă peste certuri Elwira și Mihai Petre

Chiar și așa, Elwira Petre spune că ea și soțul ei au învățat că certurile trebuie să fie ceva constructiv. Astfel, cei doi au început să se critice pentru a învăța, nu pentru a se supăra unul pe celălalt.

„Cu timpul am învățat că cearta trebuie să fie ceva constructiv, ceva ce te ajută să construiești, nu să distrugi”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

În afara ringului de dans, Elwira și Mihai Petre au o viață de familie perfectă. Cei doi soți au două fetițe împreună, cărora le oferă toată dragostea lor.

Din acest punct de vedere, Elwira Petre are numai cuvinte de laudă pentru soțul ei. Aceasta spune că Mihai Petre este un tată model, care le dă fiicelor sale toată dragostea din lume.

ADVERTISEMENT
Tags: